maaalek wrote:Hej
Jestem tu zupełnie nowy, planuję zakup NX 350H w wersji FWD Prestige + kolor. Na Żeraniu miła Pani wyceniła mi go na 228 tys. (13.4% minus od cennika) - wydaje mi się z tego co czytałem poprzednie posty że można jeszcze by było z tego coś urwać - może ktoś ma doświadczenie z podobną konfiguracją zamawianą ostatnio. Dodatkowo pytania :
1. Czy światła w wersji podstawowej dają radę
2. Czy jest bezprzewodowy Android Auto (tu mam sprzeczne informacje z filmów które znalazłem w internecie)
3. Kolorystycznie planuję Graphite black + dark rose - czy ma ktoś może taką kolorystykę i jak się to spisuje na codzień
Pozdrawiam
Marek
Mam u siebie graphite black + dark rose. Dobrze to sie komponuje, w moim odczuciu lepiej anizeli ognista czerwien z FSport. Co do innych - hazel odrzucilem gdyz rozpraszal mnie na slupkach A, dodatkowo prezentowany egzemplarz mial inne wybarwienie niz katalogowy - wygladalo to przecietnie aczkolwiek wiele osob na forum bardzo sobie chwali, kwestia upodoban(..) black w srodku i na zewnatrz z kolei bylby zbyt ,żałobny" a ten ostatni a la oreo w ogole nie przypadl do gustu. Dark Rose chyba tylko w wersji OMO, czy tez cos sie zmienilo?
ps: Android Auto poki co tylko na kablu, warto kupic krotszy (20-25cm max)
Wysłane z mojego 2201117PG przy użyciu Tapatalka