Zakup Lexusa NX 350h

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
pp_85
Nowy lex user
Model Lexusa: NX350h

Re: Zakup Lexusa NX 350h

Post by pp_85 »

Hej, u mnie wersja max Omo+Luxury bez panoramy -- 1.5 tyg 1500km zrobione, komfort max, spalanie przy 135-150 wyszlo mi 8.1 / 1ookm. Auto nie jest nudne tylko trzeba przeczytac instrukcje i wowczas pozostaja przyjemnosci :) Mark na glosnikach niezaleznie od gatunku cos wspanialego choc podobno glosniki wyjsciowe rowniez sa na wysokim poziomie. Polecam mimo wysokiej ceny.
XC60 sprawdzalem, b ladny ale z tym kanalem srodkowym do niemalze sufitu to jakbym bym czekoladką w bombonierce - a jestem raczej drobnej postury. W NX masz auto i auto ma Ciebie - to dla mnie bardziej komfortowe rozwiazanie :)

Wysłane z mojego 2201117PG przy użyciu Tapatalka

Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Post by Ghotti »

FB Lexus Polska GIELDA

Posiadam do odstąpienia :
Lexus NX 2023, 350H,
Wersja : Prestige + Design + Tazuna,
Kolor : Sonic Gray,
Wnętrze: Hazel,
Stan: Nowy,
Wartość pojazdu: 235 000 zł brutto,
Forma finansowania : Leasing operacyjny w PKO, 35 miesięcy, wkład: 20%, wykup: 50% wartości. Możliwość zmiany harmonogramu.

może ktos szuka
350h omotenashi

26.11.2021 - zamówienie
12.05.2023 - odebrany
Omotenashi
Lex user
Model Lexusa: NX 350H

Post by Omotenashi »

Ghotti wrote:FB Lexus Polska GIELDA

Lexus NX 2023, 350H,
Forma finansowania : Leasing operacyjny w PKO, 35 miesięcy, wkład: 20%, wykup: 50% wartości. Możliwość zmiany harmonogramu.

może ktos szuka
Oooooo jesli faktycznie wszystko jest ok to cena mega dobra
AroO93
Lex user
Model Lexusa: NX

Post by AroO93 »

Ghotti wrote: 10 Nov 2023, o 13:58 FB Lexus Polska GIELDA

Lexus NX 2023, 350H,

może ktos szuka

Zapraszam :) 
zbjjdawo
Nowy lex user
Model Lexusa: Zastanawiam się nad nudnym NXem

Post by zbjjdawo »

Cześć. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi oraz podpowiedzi. Jeśli chodzi o "nudność" tego samochodu to w tym przypadku to... komplement. Przewidywalny, niezawodny, ale nie dający też jakoś wiele emocji. Ja tego oczekuje od tego segmentu oraz modelu. Ofertę mam niezłą na ten samochód, będę musiał sobie jeszcze raz pojeździć czy to jest "to". Za wiele konkurencji nie ma na rynku. X3 jest stare, Q5 wygląda w środku jak samochód z 2005 roku, XC60II podobnie (choć bardzo mi się podoba, ale to nadal 7 lat na rynku). 
pss
Lex Driver
Model Lexusa: is200t

Post by pss »

Zobacz jeszcze Stelvio i GLC, ten drugi naprawdę dobrze jedzie ale dla mnie ma odpustowy środek oraz cene zbliżona do porsche ; )

maaalek
Nowy lex user
Model Lexusa: nx

Post by maaalek »

Hej

Jestem tu zupełnie nowy, planuję zakup NX 350H w wersji FWD Prestige + kolor. Na Żeraniu miła Pani wyceniła mi go na 228 tys. (13.4% minus od cennika) - wydaje mi się z tego co czytałem poprzednie posty że można jeszcze by było z tego coś urwać - może ktoś ma doświadczenie z podobną konfiguracją zamawianą ostatnio. Dodatkowo pytania :

1. Czy światła w wersji podstawowej dają radę
2. Czy jest bezprzewodowy Android Auto (tu mam sprzeczne informacje z filmów które znalazłem w internecie)
3. Kolorystycznie planuję Graphite black + dark rose - czy ma ktoś może taką kolorystykę i jak się to spisuje na codzień 

Pozdrawiam
Marek

Ad.ka
Nowy lex user
Model Lexusa: nx350

Post by Ad.ka »

Cześć wszystkim. Również przymierzam się do 350-ki i dzięki za podzielenie się opiniami - bardzo przydatne. :) Czy ktoś może polecić na priv kontakt do sprzedażowca oferującego solidne rabaty (leasing)?
Klaudiusz
Lex Master

Post by Klaudiusz »

maaalek wrote:Hej

Jestem tu zupełnie nowy, planuję zakup NX 350H w wersji FWD Prestige + kolor. Na Żeraniu miła Pani wyceniła mi go na 228 tys. (13.4% minus od cennika) - wydaje mi się z tego co czytałem poprzednie posty że można jeszcze by było z tego coś urwać - może ktoś ma doświadczenie z podobną konfiguracją zamawianą ostatnio. Dodatkowo pytania :

2. Czy jest bezprzewodowy Android Auto (tu mam sprzeczne informacje z filmów które znalazłem w internecie)
3. Kolorystycznie planuję Graphite black + dark rose - czy ma ktoś może taką kolorystykę i jak się to spisuje na codzień 

Pozdrawiam
Marek

AA bezprzewodowo tylko w Yarisie i nowym UX… NX jeszcze poczeka.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pp_85
Nowy lex user

Post by pp_85 »

maaalek wrote:Hej

Pozdrawiam
Marek

Mam u siebie graphite black + dark rose. Dobrze to sie komponuje, w moim odczuciu lepiej anizeli ognista czerwien z FSport. Co do innych - hazel odrzucilem gdyz rozpraszal mnie na slupkach A, dodatkowo prezentowany egzemplarz mial inne wybarwienie niz katalogowy - wygladalo to przecietnie aczkolwiek wiele osob na forum bardzo sobie chwali, kwestia upodoban(..) black w srodku i na zewnatrz z kolei bylby zbyt ,żałobny" a ten ostatni a la oreo w ogole nie przypadl do gustu. Dark Rose chyba tylko w wersji OMO, czy tez cos sie zmienilo?
ps: Android Auto poki co tylko na kablu, warto kupic krotszy (20-25cm max)

Wysłane z mojego 2201117PG przy użyciu Tapatalka

Last edited by pp_85 on 12 Nov 2023, o 22:12, edited 2 times in total.
Post Reply

Return to “Lexus NX”