- ledy w tylnych klamkach,
- android auto bezprzewodowy,
- kamery 360.

A tak serio, to bym sobie pamięć foteli/lusterek wstawił

Dokładnie - mam tak samo: od czasu do czasu i t ozwykle w miejscach które znam i spodziewam się tego - rozłączy się. Kombinowałem ze zmianą kanałów dla wifi, ale jedynie zmienia to miejsca w których rozłączanie następuje. Pal diabli że rozłaczy, gorzej że bez wyłączenia samochodu nie da się ponownie nawiązać połaczenia ( tak jak to jest w razie rozłaczenia na kablu - wystarczy wypiąc i ponownie wpiąć kabel) więc nie wie mczy to jest takie "najprościej"..no_fox_given wrote: ↑18 Apr 2024, o 13:24 Działa idealnie przez 99% czasu, raz na jakiś czas (często w konkretnych miejscach, może coś po wifi tam sieje) się rozłącza i najprościej wtedy zrestartować infotainment.
Co do złego podłączenia, to chyba byłem pionierem z tym infotainmentem w nowych Lexusach/Toyotach, bo nauczyłem support AAW jak to podpiąć żeby w ogóle działało przez abstrakcyjne pomysły Toyoty (wyłączyć dongle mode -- czy tam włączyć, w każdym razie domyślnie jest źle ;])
Da się. Czasem zadziała po bożemu (ustawienia -> bluetooth -> aawireless -> połącz) ale prościej i pewniej zrestartować infotainment (wcisnąć pokrętło od głośności i przytrzymać)RafalWawa wrote: ↑21 Apr 2024, o 22:04Dokładnie - mam tak samo: od czasu do czasu i t ozwykle w miejscach które znam i spodziewam się tego - rozłączy się. Kombinowałem ze zmianą kanałów dla wifi, ale jedynie zmienia to miejsca w których rozłączanie następuje. Pal diabli że rozłaczy, gorzej że bez wyłączenia samochodu nie da się ponownie nawiązać połaczenia ( tak jak to jest w razie rozłaczenia na kablu - wystarczy wypiąc i ponownie wpiąć kabel) więc nie wie mczy to jest takie "najprościej"..no_fox_given wrote: ↑18 Apr 2024, o 13:24 Działa idealnie przez 99% czasu, raz na jakiś czas (często w konkretnych miejscach, może coś po wifi tam sieje) się rozłącza i najprościej wtedy zrestartować infotainment.
Co do złego podłączenia, to chyba byłem pionierem z tym infotainmentem w nowych Lexusach/Toyotach, bo nauczyłem support AAW jak to podpiąć żeby w ogóle działało przez abstrakcyjne pomysły Toyoty (wyłączyć dongle mode -- czy tam włączyć, w każdym razie domyślnie jest źle ;])
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests