Lexus IS250 Prestige, r. 2006 - niesprawny mechanizm elektrycznego składania lusterek

Problemy dotyczące modelu IS
Post Reply
ABCDEF123456
Nowy lex user
Model Lexusa: Lexus IS250

Lexus IS250 Prestige, r. 2006 - niesprawny mechanizm elektrycznego składania lusterek

Post by ABCDEF123456 »

Witam,
w moim IS-ie ostatnio zdechł silniczek składający lewe lusterko. Nie mogę znaleźć lusterka, które pasowało by do wymiany (tj. we właściwym kolorze i z właściwą ilością PINów).
W związku z tym chciałbym zapytać czy możliwe jest przełożenie pomiędzy lusterkami samego mechanizmu składającego lusterko. Czy jakbym kupił jakiekolwiek lusterko ze sprawnym elektrycznym składaniem i wyjął z niego silniczek dało by się go przełożyć do mojego lusterka nie uszkadzając go. Ewentualnie czy może zna ktoś numer OEM samego silniczka. W Google nie bardzo da się znaleźć taki element wpisując po prostu "silniczek składania lusterek Lexus IS 250".
Bardzo by mi takie rozwiązanie pasowało, ponieważ poza tym mankamentem moje lusterko jest sprawne i z ładnym lakierem, dlatego boję się go rozkładać nie wiedząc czy w ogóle da się to w ten sposób i czy to w ogóle ma sens.

Post Reply

Return to “IS”