Nie napisałem że szukam koniecznie FL, nie napisałem że szukam ideału, nie psioczę na zły stan aut tylko na wierutne kłamstwa w ogłoszeniach. Nie napisałem że koniecznie musi być za niską cenę tylko pytam dla czego ten konkretny tak bardzo odstaje.ledziu wrote: ↑2 Aug 2024, o 23:47Nie wiem co jest takiego strasznego w tej cenie. Napisane jest że do negocjacji, wyłuszczony serwis który jak jest udokumentowany to kosztował kupę kasy i nie jest oczywisty przy autach które ktoś sprzedaje. Są dwa komplety kół. Teraz wystarczy że będzie stan ok.czyli stałe tematy ok.i jest kupa kasy to przodu.
W 450h fl za około 46k w dobrym stanie nie wierzę. To że znikają to możliwe bo dla "miłośnika" Lexusa 5-6k.raczej już nie jest do przeskoczenia żeby nawet serwisu za 20k.było. Dlatego sądzę że wersji fl 450ki będziesz jeszcze dłuuuugo szukał i psioczył no bo Twoje marzenie mogą zrealizować tylko naciągacze.
Do tego piszesz o 350tce i AWD a to jeszcze inny temat gdzie wszystkie auta są USA i wersja AWD średnio pokupna to i cena niższa. Oczywiście pewnie też jest podział na przed liftem i po lifcie.

Pytanie to nie wynika z chęci Januszowania tylko już wielokrotnie w swoim życiu oglądałem auta za bardzo wysoką cenę, które na miejscu okazywały się ledwo średnie (i nie mam tu na myśli szukania ideału, tylko rzeczy naprawdę oczywiste były zatajane).
O tym że GS350 AWD jest tylko ze stanów też wiem i biorę to pod uwagę, jeżeli samochód był uszkodzony i jest to dobrze udokumentowane to się tym nie przejmuję. Generalnie nie mam podejścia że chcę kupić cud za cenę złomu, ale też nie chcę grubo przepłacić, myślę że pytanie o to czy ktoś oglądał to auto jest jak najbardziej uzasadnione przy 6h dojazdu w jedną stronę.