Lexus NX II Akcesoria

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
odoja
Lex user
Model Lexusa: NX 24

Re: Lexus NX II Akcesoria

Post by odoja »

Bardzo dobre, dużo lepsze niż oryginalne, od zimy je mam. Nie smużą, bardzo ładnie szyba wygląda po ich pracy.
QbekNX350
Lex user
Model Lexusa: NX350h + LBX

Post by QbekNX350 »

Jeżeli ktoś myśli nad zmianą dywaników to polecam KOVVAR z motodywaniki. Kupiłem juz do trzeciego auta, tańsze, lepsze niż oryginał i pasują idealnie.
NX350h 2022r + LBX 2024r
I.Q.
Lex user
Model Lexusa: NX 350h

Post by I.Q. »

Idka00 wrote: 15 Mar 2025, o 12:21
I.Q. wrote: 23 Feb 2025, o 20:42 "W mnie w Prestige+Design|Tazuna|Premium były zaślepki, ale również kabelki. I to nawet zaślepki miały specjalne miejsce na zamontowanie kabelków, żeby się nie plątały po drzwiach. Zamontowanie LEDów trwało jakieś 20 minut z ogarnięciem lampek w domu, wyjściem na noc|mróz, znalezieniem sposobu podważenia i wyjęcia zaślepek po ciemku, dopasowaniem polaryzacji kabelków i wciśnięciem LEDów w drzwi."

Te kable w wersji Prestige+Design|Tazuna|Premium są w tylnich i przednich drzwiach ??

Tak, kable w wersji Prestige+Design|Tazuna|Premium są zarówno w przednich, jak i tylnych drzwiach.
Masz jakieś zdjęcie ? Możesz to jakoś udowodnić ? Bo albo masz jakiś inna wersję i innne pakiety - bo w Prestige+Design|Tazuna|Premium są tylko w drzwiach przednich
Papylon
Lex user
Model Lexusa: NX350h AWD

Post by Papylon »

W OMO mam tylko w przednich drzwiach.
Post Reply

Return to “Lexus NX”