Lexus NX II Akcesoria
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX 24
Re: Lexus NX II Akcesoria
Bardzo dobre, dużo lepsze niż oryginalne, od zimy je mam. Nie smużą, bardzo ładnie szyba wygląda po ich pracy.
- QbekNX350
- Lex user
- Model Lexusa: NX350h + LBX
Jeżeli ktoś myśli nad zmianą dywaników to polecam KOVVAR z motodywaniki. Kupiłem juz do trzeciego auta, tańsze, lepsze niż oryginał i pasują idealnie.
NX350h 2022r + LBX 2024r
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX 350h
Masz jakieś zdjęcie ? Możesz to jakoś udowodnić ? Bo albo masz jakiś inna wersję i innne pakiety - bo w Prestige+Design|Tazuna|Premium są tylko w drzwiach przednichIdka00 wrote: ↑15 Mar 2025, o 12:21Tak, kable w wersji Prestige+Design|Tazuna|Premium są zarówno w przednich, jak i tylnych drzwiach.I.Q. wrote: ↑23 Feb 2025, o 20:42 "W mnie w Prestige+Design|Tazuna|Premium były zaślepki, ale również kabelki. I to nawet zaślepki miały specjalne miejsce na zamontowanie kabelków, żeby się nie plątały po drzwiach. Zamontowanie LEDów trwało jakieś 20 minut z ogarnięciem lampek w domu, wyjściem na noc|mróz, znalezieniem sposobu podważenia i wyjęcia zaślepek po ciemku, dopasowaniem polaryzacji kabelków i wciśnięciem LEDów w drzwi."
Te kable w wersji Prestige+Design|Tazuna|Premium są w tylnich i przednich drzwiach ??
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX350h AWD
W OMO mam tylko w przednich drzwiach.