Pozdro
L.
wg TOYODIY szyby w anglikach mają inny nr więc raczej nie podpasiCajek wrote:ps. czy ewentualnie z anglika będzie pasowała ??
Gdybyś znalazł chwilkę i zrobił fotke tej szyby bo na tych zdjęciach nie wiele widać - będę wdzięczny !LinkPL wrote: Jak chcesz to popatrz na zdjęcia mojego samochodu i będziesz wiedział jak to wygląda.
L.
Zapewne dolna krawedz jest asymetryczna (tak jest w GS-ie)...dS wrote:wg TOYODIY szyby w anglikach mają inny nr więc raczej nie podpasiCajek wrote:ps. czy ewentualnie z anglika będzie pasowała ??
W wolej chwili zrobię może jutro, bo dziś już ciemno. Moim zdaniem nie warto przepłacać za szybę, chyba że bardzo Ci zależy na podgrzewaniu wycieraczek którego i tak się rzadko używa ...Cajek wrote:Gdybyś znalazł chwilkę i zrobił fotke tej szyby bo na tych zdjęciach nie wiele widać - będę wdzięczny !LinkPL wrote: Jak chcesz to popatrz na zdjęcia mojego samochodu i będziesz wiedział jak to wygląda.
L.
Przecież to taka sama szyba, śmiało można przekładać.rkiljan wrote:Witam, czy ktoś praktykował wymianę szyby na szybę z anglika ?
Aż muszę to sprawdzić przy okazjitomekb wrote:Wydaje mi się Tomku że się mylisz ponieważ wycieraczki w natłoku sa odwrotnie wiec inne jest podszybie
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest