Nurburgring - SpyCamera
-
- Lex Master
- Model Lexusa: Avensis t25 1,8 aut, rx300 2gen.
Re: Nurburgring - SpyCamera
tak myslac to nigdzie nie zajedziemy nawet na spota w Polsce
- Ralfx
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
Nie ma co porównywać
Spot w całości powinien wyjść razem z dojazdem i noclegiem tyle co tam sam wjazd na Nurburgring. Nocleg w niemczech i dojazd (2500km w obie strony dla mnie) to już w ogóle inna bajka moim autem bez gazu
wstępnie obliczyłem koszt paliwa na 1100zł. Tak więc serio nie martw się na zlocie w przyszłym roku na pewno bede 

-
- Lex Master
- Model Lexusa: Avensis t25 1,8 aut, rx300 2gen.
no to mnie uspokoiles heeh a kiedys moze bedziemy wstanie na tor taki pojechac trzebab byc dobrej mysli
- dS
- Lex Master
spalanie musiało by ci wyjść poniżej 10l żeby zmieścić się w 1100zł, więc trasa by się dłużyła oj dłużyłaRalfx wrote:Nie ma co porównywaćSpot w całości powinien wyjść razem z dojazdem i noclegiem tyle co tam sam wjazd na Nurburgring. Nocleg w niemczech i dojazd (2500km w obie strony dla mnie) to już w ogóle inna bajka moim autem bez gazu
wstępnie obliczyłem koszt paliwa na 1100zł. Tak więc serio nie martw się na zlocie w przyszłym roku na pewno bede
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
- janasek
- Lex Master
- Model Lexusa: SC 400
do 10l/100km 120-130km/h
13-14l/100 160-170
Przynajmniej u mnie, U Ralfx'a zapewne bardzo podobnie lub ciut mniej.
Pozdro

Pozdro
Luxusem jadę... 

- Ralfx
- Lex Master
Jest szansa różnie w życiu bywa, Nurburgring jest w pewnym sensie moim marzeniem ale chyba nie tym autem.tomekb wrote:no to mnie uspokoiles heeh a kiedys moze bedziemy wstanie na tor taki pojechac trzebab byc dobrej mysli

Hmmm zapomniałem że to nie Polska i tam sie lata 200dS wrote:spalanie musiało by ci wyjść poniżej 10l żeby zmieścić się w 1100zł, więc trasa by się dłużyła oj dłużyła

- dS
- Lex Master
no właśnie o to chodzi że jadąc te 120km/h czuł byś się jak byś jechał 50km/h przy prędkościach z jakimi by cię wyprzedzały inne autaRalfx wrote:Hmmm zapomniałem że to nie Polska i tam się lata 200
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
-
- Lex Maniak
- Model Lexusa: is200
Na moje nie trzeba jechac , az do DE ze posmigac sobie na torze " cudze chwalice swojego nie znacie " , gdyby bylo dosyc duzo osób chetnych mozna zorganizowac latnie po Torze Poznan , tylko jak znam zycie i przyjdziem nam zorganziowac min 40 osob , ktore by musialy zaplacic ok 150zl za sam pobyt i smiganie na torze to okaze sie ze nagle bedzie moze z 10 chetnych ,a reszta zdeklarowanych albo nagle sie rozchoruje , albo wyskoczy nagły wyjazd co cioci albo wujka

To już ostatnie chwile na wzięcie udziału w zlocie 2012 klik --> ZLOT Lexus-Forum 2012 <-- klik
To już ostatnie chwile na wzięcie udziału w zlocie klik --> ZLOT Lexus-Forum 2012 <-- klik
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
to trzeba by było sięgną po informacje ile kasy ogólnie trzeba za "wynajem" toru.... może by ogólnopolski zlot w PO zrobić (ale to już inny temat)
no i raczej 40 aut nie uzbieramy góra MOŻE 20szt.
ALBO połączyć "latanie po torze" z innymi maniakami... może PTP lub CivicKlubPolska 
no i raczej 40 aut nie uzbieramy góra MOŻE 20szt.

SC430 '2002
- Ralfx
- Lex Master
Ja myślę że jeśli nasz zlot nie bedzie za duży to można by pomyśleć żeby go zrobić z Toyotami
Osobiście bardzo mi sie podoba opcja w Poznaniu jeśli nas stać na to