od dwóch lat stosujemy w warsztacie Millersa praktycznie u wszystkich klientów, a raczej nie są to słabe furmanki. Również w naszych pojazdach każda turbawka minimum 300KM (2JZ, 3SG, 7M). Same pozytywne wrażenia. A teraz doszedł 1GFE i nie sądzę aby było mu na tym źle.sikor wrote:Kupowałeś na tej stronie?? Widzę, że jedyny oficjalny dystrybutor i tak dalej, ale czy ktoś sam go testował a nie słyszał od znajomych??ledziu wrote:Potwierdzam słyszałem same zaletyLPGK wrote:Ja polecam Millersa, nie ma tak dużego ryzyka podróby. a jakość oleju i innowacyjność firmy lepsza od Motul'a.
Sam zalałem tą oliwę do gs'a i jestem obecnie bardzo zadowolony - powiem coś więcej po większym przebiegu.
Dla porównania z Motul'em powiem, że znajomek na torze przy upalaniu auta ma na Millersie niższą temperaturę oleju o 15C co jednak coś znaczy.
Można skorzystać ze stronki kupić olej i odpowiednio go dobrać za pomocą dostępnej funkcji na stronie.
http://www.millersoils.pl/catalog/categ ... ategory=72
[IS 200] Jaki Olej?
-
- Lex Master
- Model Lexusa: IS200
Re: [IS 200] Jaki olej? :) by dommell
www.gt4serwis.pl 695 13 25 28
Chiptuning również DENSO, serwis DPF, EGR i wszystkich funkcji sterownika silnika, pełny serwis mechaniki i elektroniki.
Chiptuning również DENSO, serwis DPF, EGR i wszystkich funkcji sterownika silnika, pełny serwis mechaniki i elektroniki.
-
- Lex user
- Model Lexusa: is200 sportcross
No to dzisiaj zamawiam do mojego.
a jeszcze jedno pytanko, wcześniej ktoś pisał o czymś takim http://www.millersoils.pl/catalog/produ ... roduct=305.
Warto się w to bawić. Dodam, że nie mam pojęcia co jest teraz wlane, stąd moje zainteresowanie.
a jeszcze jedno pytanko, wcześniej ktoś pisał o czymś takim http://www.millersoils.pl/catalog/produ ... roduct=305.
Warto się w to bawić. Dodam, że nie mam pojęcia co jest teraz wlane, stąd moje zainteresowanie.
sikor wrote:No to dzisiaj zamawiam do mojego.
Zdecydowanie użyj tego właśnie albo amsoil Engine Flush - szczególnie jak nie wiesz co jest zalane to warto.
Środek bardzo prosty w aplikacji i bezpieczny.
-
- Lex user
- Model Lexusa: is200 sportcross
dzięki wielkie
zamówię dzisiaj koplet

zamówię dzisiaj koplet
-
- Lex user
- Model Lexusa: is250
Zalany Motulem 5w-30 zgodnym ze specyfikacją. Kupiłem w Alejach Jerozolimskich u gości którzy są importerem z Niemiec... firma 15 lat na rynku, sprzedali mi bańkę 5litrow i 2x1litr... cena po rabacie lącznie 260zl. Przyzwoicie polecam:)
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 300
Mam pytanie: nabyłem IS 200 który przy przebiegu 88 000 km miał wymieniany olej + filtry (w październiku 2011) teraz mam 95 000 km i zastanawiam się czy powinienem teraz wymieniać olej (nie minęło 15 000 km tylko 1 rok) jak myślicie?
- legato97
- Administrator
- Model Lexusa: GS300,GS430,RX400H, CT200H, GS300H
Odp: [IS 200] Jaki olej? :) by dommell
Wymien wszystko dla swietego spokoju...
-
- Lex Driver
No wiesz wiadomo że lepiej wymienić tylko trochę nie wiem czy to nie wyrzucanie kasy skoro samochód zrobił 7k w rok kilometrów i np. olej jest jeszcze nie zużyty (dodam że jeżdżę na syntetyku Castrol Edge )
- legato97
- Administrator
- Model Lexusa: GS300,GS430,RX400H, CT200H, GS300H
Odp: [IS 200] Jaki olej? :) by dommell
Jak wiesz co jest i przebieg potwierdzony to cofam to co napisalem 

-
- Lex Driver
przebieg 100% autentyczny i to co w środku też. po prostu słyszałem dwie różne opinie na temat wymiany oleju...