Szukam sprawdzonego miejsca w Warszawie, gdzie ze spokojem można odstawić IS'a, a odbierając nie zostawić tam majątku. Macie jakieś typy, poza tym na ul. Osiedle?
Dzięki za sugestie.
Serwis w Warszawie
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
Re: Serwis w Warszawie
na osiedlu pewnie ogarna auto ale tanio nie będziedgi wrote:Szukam sprawdzonego miejsca w Warszawie, gdzie ze spokojem można odstawić IS'a, a odbierając nie zostawić tam majątku. Macie jakieś typy, poza tym na ul. Osiedle?
Dzięki za sugestie.

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: rx300
Polecam z czystym sumieniem, serwis toyoty i lexusa. Sam serwisuje tam od paru lat moje toyoty i bede serwisowal lexusa.
www.ajc.waw.pl
Warszawa-Wlochy kolo stacji WKD Salomea Jutrzenki 81
tel. 668 - 114 - 837
www.ajc.waw.pl
tel. 668 - 114 - 837
-
- Lex user
- Model Lexusa: RX
Osiedle odradzam szerokim łukiem, bardzo drogo i bardzo średnio fachowo.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: GS430
Ktoś ma o nich jeszcze dobrą opinię?harold74 wrote:Polecam z czystym sumieniem, serwis toyoty i lexusa. Sam serwisuje tam od paru lat moje toyoty i bede serwisowal lexusa.
http://www.ajc.waw.pl
tel. 668 - 114 - 837
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 200
potwierdzam; panowie nie szukają na siłę zarobku, robią to co naprawdę niezbędne konsultując wszelkie koszta z klientemojciec wrote:Ktoś ma o nich jeszcze dobrą opinię?harold74 wrote:Polecam z czystym sumieniem, serwis toyoty i lexusa. Sam serwisuje tam od paru lat moje toyoty i bede serwisowal lexusa.
tel. 668 - 114 - 837
no i robią to naprawdę fachowo
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: GS430
Rozumiem, dziękuję za odpowiedź.
- maniek_ls400
- Lex Master
- Model Lexusa: W221 S500
Poczytaj na avensis.info maja dobre opinie Nie korzystalem nie wiem.ojciec wrote:Ktoś ma o nich jeszcze dobrą opinię?harold74 wrote:Polecam z czystym sumieniem, serwis toyoty i lexusa. Sam serwisuje tam od paru lat moje toyoty i bede serwisowal lexusa.
tel. 668 - 114 - 837
Mariusz
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
- szmiciu
- Lex user
- Model Lexusa: RX300
Polecam na Osiedlu, wiedzą co robią.
Jak chcesz coś zrobić dobrze to zrób to sam
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS200
POLECAM warsztat ALL JAPAN CARS faktycznie nie naciągają na siłę i konsultują wszytko przez telefon zanim cokolwiek zrobią.
Kupiłem IS z 2000 roku z Belgi i zostawiłem im na duży przegląd, zapłaciłem 2400 zł za następujące czynności:
Rozrząd + pompa wody - 1250
wszystkie oleje, płyny, filtry - 650
świece irydowe - 300
sworzeń wahacza - 250
Oczywiście sprawdzili wszytko pod kompem i manualnie czy działa jak powinno.
W najbliższym czasie powiedzieli żeby wypadało by wymienić wahacze przednie wzdłużne koszt - 1000 i auto będzie jak nowe
Koszt za wahacze ostatecznie wyszedł 1350 zł więc zacząłem szukać tańszego rozwiązania i znalazłem.
Zawieszenie zrobione za 300 zł - regeneracja wahaczy w serwisie w Zielonce ul. Poniatowskiego 63 http://www.blonski.com.pl/ za 100 zł przetoczyli mi jeszcze od ręki tarcze bo mi trochę kierownica przy hamowaniu biła.
Serwis Błoński specjalizuje się w naprawie i regeneracji zawieszenia. Kolejki prawie zawsze, jak to do dobrego fachowca no i te ceny
przystępne, na każdą kieszeń, regeneracja wahacza lub amortyzatora 150 zł, przetoczenie tarczy 50 zł.
Najlepiej dzwonić przed przyjazdem bo zapisów raczej nie ma, liczy się kolejność przyjazdu, ja na przykład jak byłem w sobotę przed majowym weekendem o 7 rano bo warsztat jest czynny w sobotę 7-14 to byłem 8 w kolejce
Desperaci podobno koczowali już od 5.30. żeby być pierwszym. O 12 godz. była moja kolej, 1.5 godziny później byłem zadowolonym klientem. Jestem mega zadowolony. Oczywiście za usługę otrzymujemy paragon lub FV.
Aha warto wspomnieć, że mają 5 stanowisk w których jednocześnie pracuje po 2 ludzi.
Polecam i pozdrawiam.
Pozdrawiam
Kupiłem IS z 2000 roku z Belgi i zostawiłem im na duży przegląd, zapłaciłem 2400 zł za następujące czynności:
Rozrząd + pompa wody - 1250
wszystkie oleje, płyny, filtry - 650
świece irydowe - 300
sworzeń wahacza - 250
Oczywiście sprawdzili wszytko pod kompem i manualnie czy działa jak powinno.
W najbliższym czasie powiedzieli żeby wypadało by wymienić wahacze przednie wzdłużne koszt - 1000 i auto będzie jak nowe

Koszt za wahacze ostatecznie wyszedł 1350 zł więc zacząłem szukać tańszego rozwiązania i znalazłem.
Zawieszenie zrobione za 300 zł - regeneracja wahaczy w serwisie w Zielonce ul. Poniatowskiego 63 http://www.blonski.com.pl/ za 100 zł przetoczyli mi jeszcze od ręki tarcze bo mi trochę kierownica przy hamowaniu biła.
Serwis Błoński specjalizuje się w naprawie i regeneracji zawieszenia. Kolejki prawie zawsze, jak to do dobrego fachowca no i te ceny

Najlepiej dzwonić przed przyjazdem bo zapisów raczej nie ma, liczy się kolejność przyjazdu, ja na przykład jak byłem w sobotę przed majowym weekendem o 7 rano bo warsztat jest czynny w sobotę 7-14 to byłem 8 w kolejce

Aha warto wspomnieć, że mają 5 stanowisk w których jednocześnie pracuje po 2 ludzi.
Polecam i pozdrawiam.
Pozdrawiam
Last edited by abeseb on 2 May 2013, o 23:35, edited 1 time in total.