nawigacja
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS430
Re: nawigacja
Witaj,
Jest tryb nocny jak najbardziej. O ile dobrze pamiętam, to w ustawieniach można ustalić czy ma być automatycznie włączany jak się ściemni. Chyba można również ręcznie przełączać naciskając przycisk "Display" po lewej stronie ekranu nawigacji.
Pzdr.
Q3
Jest tryb nocny jak najbardziej. O ile dobrze pamiętam, to w ustawieniach można ustalić czy ma być automatycznie włączany jak się ściemni. Chyba można również ręcznie przełączać naciskając przycisk "Display" po lewej stronie ekranu nawigacji.
Pzdr.
Q3
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is250
Dziękuję muszę sprawdzic ale nie wiem gdzie w ustawieniach chyba wszystko juz przeszukalem
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS430
Zerknąłem jeszcze na szybko do ustawień. Rzeczywiście tam nic nie ma na ten temat. Co ciekawe pod przyciskiem DISP też nie widać możliwości zmiany w dzień. Jestem na przekonany, że możliwość ustawienia jest. Być może pod przyciskiem DISP w momencie jak na zewnątrz jest ciemno. Jeśli będę mógł sprawdzić po ciemku to jeszcze zerknę i dam znać.
Pzdr.
Q3
Pzdr.
Q3
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is250
Wydaje mi się ze jednak nie ma tego ustawienia niestety chyba że ktoś ma jakiś sposób