Witam .
Mam taki mały problem nie wiem zbytnio w co się wpiąć żeby zrobić odcięcie np. ukryty włącznik. W komorze silnikowej bez problemu bym odciął ale później trzeba by było kable ciągnąć do kabiny a przy tym już trochę roboty i rozbierania jest, szukałem na zagranicznych forach jakiś schematów elektrycznych ale nic niema. Może ktoś ma jakieś schematy lub już przerabiał w które kable trzeba się wpiąć pod desko rozdzielczą aby samochód bez załączenia włącznika nie odpalił?
Zabezpieczenie odcięcie is220d
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is200, is220, gs300
- michuu
- Lex user
- Model Lexusa: Prius
Re: Zabezpieczenie odcięcie is220d
myślę, że to nie jest dobry temat by mówić o tym oficjalnie na forumthug82 wrote:Witam .
Mam taki mały problem nie wiem zbytnio w co się wpiąć żeby zrobić odcięcie np. ukryty włącznik. W komorze silnikowej bez problemu bym odciął ale później trzeba by było kable ciągnąć do kabiny a przy tym już trochę roboty i rozbierania jest, szukałem na zagranicznych forach jakiś schematów elektrycznych ale nic niema. Może ktoś ma jakieś schematy lub już przerabiał w które kable trzeba się wpiąć pod desko rozdzielczą aby samochód bez załączenia włącznika nie odpalił?

jak ktoś już chce pomóc, to proponuję na prv pisać do kolegi
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is200, is220, gs300
Re: Zabezpieczenie odcięcie is220d
Jak ktoś da rade to będę bardzo wdzięczny, dziś po raz kolejny będę próbował zrobić zabezpieczenie bo po ostatniej próbie nic z tego dobrego nie wyszło auto jakoś wykryło moje załączniki i przy próbie odpalenie coś wariował, aj ciężkie auto do tego odcięcia w innych nie miałem problemu