podlaczenie aftermarketowego radia z fabrycznym wzmacniaczem
- Travis
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430 MK3
Re: podlaczenie aftermarketowego radia z fabrycznym wzmacnia
Może głupie pytanie ale czy masz w radiu amp on/off? U mnie w kenwoodzie było tak że przy podłączeniu miał ustawienia fabryczne i miał w opcjach amp off. Dopiero jak rozkminiłem że jest taka funkcja i dałem on nagle zaczęły głośniki grać. Sam miałem kostkę 20pin
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS300 sportcross
nie mam takiej opcji, wczesniej to radio chodzilo na wzmaku w celice, wtedy chyba nie dawaloby napiecia +12 na niebieskim kabelku, czyli zalaczenie wzmacniacza i anteny
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is 200
Witam, mam podobny problem z podłączeniem radyjka mianowicie posiadam is 200 z 2002 z Navi ori radio było z kasetą na górze grało przyzwoicie ale postanowiłem podłączyć swojego Pioneera 1 DIN i tu problem wszystko podłączone niby gra ALE, navi się otwiera i nic nie wyświetla . Została mi tylko jedna kostka z navi która była podłączona do ori radia dodam że z dwoma przewodami tylko. I nie mam zielonego pojęcia co z tym zrobić żeby navi hulała ?? dodam tylko że po wył zapłonu chyba navi wydaje z siebie cztery sygnały dźwiękowe.
Może ktoś miał podobny problem
Pozdrawiam
Może ktoś miał podobny problem

Pozdrawiam
- tmx89
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS200
kiedys sie doczytalem ze Navi idzie przez orgianlne radio do kompa z navi ktory masz w bagazniki ... na ile to jest prawada nie wiem ale moze to byc powodem dlaczego Ci nie dziala navi

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is 200
Niby jak podepnę jeden pin w tej kostce np pod wysuwanie anteny czy coś w radiu u mnie niebieski to po dopaleniu ekran wstaje pokazuje napis lexus i tyle niby coś słychac jak wciskam guziki na pilocie od navi i tylko :/