IS mkI - Pytania o auto z ogloszenia
- dS
- Lex Master
- Model Lexusa: RX500h
Re: IS mkI - Pytania o auto z ogloszenia
ktoś mu odwrotnie przykleił oznaczenia na tylnej klapie 

"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is200 - chce taki
Interesujące. Moja pierwsza myśl? Anglik, albo angielska klapa po dzwonie, ale tam tez oznaczenia inaczej. Jak ocenianie po zdjęciach? Jest tu może ktoś ze Szczecina kto mógłby podjechać ze mną na oględziny, nie czuje sie pewnie przy ogledzinach auta-mam za małą wiedzę.dS wrote:ktoś mu odwrotnie przykleił oznaczenia na tylnej klapie
- Alex200
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS200 SC
Odp: IS mkI - Pytania o auto z ogloszenia
Kierownicа z wersji sport. Pytanie czy to ta wersja? Bo jeśli nie, to kiera musiała być wymieniana
- michalllw
- Lex Master
- Model Lexusa: IS-F
Typową przypadłością sportcrossów jest to że klapa aluminiowa jest źle pokryta lakierem i po jakimś czasie się łuszczy i trzeba pomalować raz jeszcze więc tego nie ma co się bać , 90% sportcrosów ma inny odcień klapy...dS wrote:ktoś mu odwrotnie przykleił oznaczenia na tylnej klapie
https://www.facebook.com/MMniceCARS/
-
- Lex user
- Model Lexusa: JCE10 2JZ-GE / XF10 1UZ-FE
Ja też, ale nie ma się co dziwić - Polacy nie chcą dopłacać za auto w lepszym stanie, dlatego takich aut się nie sprowadza. Polak chce kupić igłę za pół darmo (nawet na tym forum znajdę takich ananasków), dlatego handlarze wychodzą im na przeciw i odpicowują bite egzemplarze po linii najmniejszego oporu. Dopóki Polak nie zrozumie, że właściciel naprawdę dobrego auta nie sprzeda go tanio, dopóty na rynku będą właśnie takie, a nie inne samochody.Dawid0ss wrote:Ja również nie wierzę w uczciwość sprzedawców. Pzdr
-
- Lex user
- Model Lexusa: JCE10 2JZ-GE / XF10 1UZ-FE
Nie pomalujesz klapy - będzie oryginalnie i brzydko. Pomalujesz - zaraz pojawią się teksty, że auto było bite w tył, więc musi to być szrot lub ulep.michalllw wrote:Typową przypadłością sportcrossów jest to że klapa aluminiowa jest źle pokryta lakierem i po jakimś czasie się łuszczy i trzeba pomalować raz jeszcze więc tego nie ma co się bać , 90% sportcrosów ma inny odcień klapy...dS wrote:ktoś mu odwrotnie przykleił oznaczenia na tylnej klapie
- michalllw
- Lex Master
- Model Lexusa: IS-F
Niestety jest tak jak piszesz , w DE jest coś bardzo taniego to wiadomo że to ulep , w PL jest to okazja a ja się nauczyłem że baaaardzo żadko zdarzają się okazje. Jest coś za coś , auto jest bardzo tanie więc można liczyć na to że to podpicowany szrot , bardzo drogie no to myślimy że kogoś chyba po.... z ceną i przez to też cierpią właściciele porządnych aut którzy chcą sprzedać samochód w dobrych pieniądzach . W PL ceny są niższe niż w DE i auta mają mniejsze przebiegi , niedługo niemcy będą po auta jeździć do nas a nie odwrotnieJago wrote:Ja też, ale nie ma się co dziwić - Polacy nie chcą dopłacać za auto w lepszym stanie, dlatego takich aut się nie sprowadza. Polak chce kupić igłę za pół darmo (nawet na tym forum znajdę takich ananasków), dlatego handlarze wychodzą im na przeciw i odpicowują bite egzemplarze po linii najmniejszego oporu. Dopóki Polak nie zrozumie, że właściciel naprawdę dobrego auta nie sprzeda go tanio, dopóty na rynku będą właśnie takie, a nie inne samochody.Dawid0ss wrote:Ja również nie wierzę w uczciwość sprzedawców. Pzdr

https://www.facebook.com/MMniceCARS/
- turkus
- Lex Driver
- Model Lexusa: is 300 SC
Re: Odp: IS mkI - Pytania o auto z ogloszenia
Nakładki na pedały są, szyby przyciemnione, listw na progach nie widać, chyba jest lekko obniżony. Może być sport.Alex200 wrote:Kierownicа z wersji sport. Pytanie czy to ta wersja? Bo jeśli nie, to kiera musiała być wymieniana
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is
koledzy szukam swojego pierwszego lexusa czy ktoś coś może podpowiedzieć na temat tego egzemplarza
http://otomoto.pl/lexus-is300-prestige- ... 74365.html
- Rafał
- Lex user
- Model Lexusa: duży i ciężki
Było, przejrzyj temat.wojti wrote:koledzy szukam swojego pierwszego lexusa czy ktoś coś może podpowiedzieć na temat tego egzemplarza