( nawet nie wsiadłem jako pasażer bo im nie chciałem przeszkadzać ) i wypisuje bzdury ze autem się nie da jezdzic ... przykre .
Tablice jak widać na foto - są na aucie ! Ubezpieczenie miesięczne graniczne daje gratis ( mnie kostuje 55zl w unice )
Oplaty celno-skarbowe robie za 2000zl z recyklingiem-akcyzą i tłumaczeniami ...
Pixele od radia działają tylko były zawiglocone bo na oględziny kulturalnie auto całe umyto ... JUZ DZIALAJĄ - 2 godziny na słoncu LECZĄ .
Kolega mało się zna ale wyjasnie - felgi aluminiowe - aluminium się UTLENIA . Auto z wloch to nie miało kontaktu z solą .
Z opisu wynika jednak i tak jedno-znacznie ze jak na 16 letnie auto - jest to IGŁA ... tymabrdziej ze nie jest to woz kolekcjonerski
tylko normalna 16 sto letnia uzywka z przebiegiem ponad 200 000 km ! wiec JAK na 16 latka z przebiegiem ponad 200 000 km TAK ...nazwijmy rzecz po imieniu ... JEST TO IGŁA .
Podgrzewanych foteli nie ma auto z wloch - bo po co .
Tarcze hamulcowe i klocki są w doskonały stanie tylko nalezało na nie popatrzeć po jeździe próbnej a nie przed HA HA HA po prostu auto długo stało i przysniadzialy sobie.
co jeszcze ... aaaaaaaa lampa tylna gdzie jest pękniecie ... 65 zl na allegro kupiłem . mam . dam ...niech stracę
Serdecznie pozdrawiam formumowiczów .