Pytanie do Was, jakie dywaniki wybrać do GS MKIII?
Tylko oryginał, czy znacie dostawcę dobrych jakościowo zamienników? Gumowe, czy tylko welur?
Mam jasne wnętrze i zastanawiam się nad włożeniem dywaników czarnych, niestety jasne dywaniki są nie do utrzymania przy naszych warunkach atmosferycznych.
Pozdr.,
R@dek
Dywaniki Lexus GS MKIII - oryginał, czy zamienniki ?
- R@dek
- Nowy lex user
- Model Lexusa: GS300 MK3
- LinkPL
- Lex Maniak
- Model Lexusa: RX 500h
Re: Dywaniki Lexus GS MKIII - oryginał, czy zamienniki ?
Też mam biały środek i tylko czarne dywaniki, dobrze komponują się z czarnym drewnem. O gumach zapomnij w samochodzie, chyba że chcesz jeździć jak w maluchu ...R@dek wrote:Pytanie do Was, jakie dywaniki wybrać do GS MKIII?
Tylko oryginał, czy znacie dostawcę dobrych jakościowo zamienników? Gumowe, czy tylko welur?
Mam jasne wnętrze i zastanawiam się nad włożeniem dywaników czarnych, niestety jasne dywaniki są nie do utrzymania przy naszych warunkach atmosferycznych.
Pozdr.,
R@dek
Miałem wiele różnych super grubych dywaników od najlepszych na świecie producentów i nigdy więcej już takich nie kupię. Mam teraz 2 pary oryginalnych, jedne czarne, drugie jasne szare jak kolor foteli. Mogę powiedzieć, że jakością biją na głowę każde które widziałem od producentów z portalu aukcyjnego. Wydasz więcej raz, ale będziesz miał długi czas ...
Pozdrawiam
Link
How far We can go ...
- R@dek
- Nowy lex user
Dzięki za podpowiedź ! 
Ja mam kremowe skóry i wstawki brązowego drewna...co prawda przeglądałem allegro i widziałem auta z czarnymi dywanikami, nie wygląda to źle. Zwłaszcza, ze auto też koloru czarnego ! :]

Ja mam kremowe skóry i wstawki brązowego drewna...co prawda przeglądałem allegro i widziałem auta z czarnymi dywanikami, nie wygląda to źle. Zwłaszcza, ze auto też koloru czarnego ! :]
- LinkPL
- Lex Maniak
- Model Lexusa: RX 500h
No ja mam akurat srebrny kolor, jasno szare skóry i czarne drewno, to akurat pasuje mi jeździć z czarnymi dywanikami, ale mam też szare jak pisałem wcześniej ...
Też masz lekko wytartą skórę na kierownicy ... bo mój ma 150k km i lekko jest podtarta ...
Pozdro
Link
Też masz lekko wytartą skórę na kierownicy ... bo mój ma 150k km i lekko jest podtarta ...
Pozdro
Link
How far We can go ...
- R@dek
- Nowy lex user
Nie, mam niecałe 120 000 km. i nie ma śladów zużycia na kierownicy. Jedynie jasne wnętrze daje o sobie znać, czyli gdzie nie gdzie widać przybrudzenia, ale to doprowadzę do ładu na wiosnę ...LinkPL wrote:No ja mam akurat srebrny kolor, jasno szare skóry i czarne drewno, to akurat pasuje mi jeździć z czarnymi dywanikami, ale mam też szare jak pisałem wcześniej ...
Pozdro
Link

-
- Lex user
- Model Lexusa: GS430
Nie ma sie czym chwalic bo przebieg mojego to ok 220 k,ale tapicerka i kiera nie ma widocznych sladow zuzycia. Oczywiscie to nie nowka!
Mam podobny problem,jasne wnetrze i dywaniki i nie wiem jak bardzo by uwazac-brudza sie.tez myslalem o jakichs zamiennikach,ale wyglada ze skozystam z doswiadczenia LinkPL i zakupie oryginaly.A tak na marginesie to ile za komplet?
Mam podobny problem,jasne wnetrze i dywaniki i nie wiem jak bardzo by uwazac-brudza sie.tez myslalem o jakichs zamiennikach,ale wyglada ze skozystam z doswiadczenia LinkPL i zakupie oryginaly.A tak na marginesie to ile za komplet?
- Thorgal1
- Moderator
- Model Lexusa: GS300 mkII '02 / GS450H mkIII '12.09
489pln aso

http://lexus-forum.pl/viewtopic.php?f=86&t=8457
steam: aegirsson1, https://www.facebook.com/InsomniaSystem/
- R@dek
- Nowy lex user
Dzięki Panowie !!!
Wybór padł na jedyny słuszny komplet z ASO w kolorze czarnym ! Wszystko ładnie się komponuje z jasnym wnętrzem, gdyż napis Lexus jest podobnej kolorystyce !

Wybór padł na jedyny słuszny komplet z ASO w kolorze czarnym ! Wszystko ładnie się komponuje z jasnym wnętrzem, gdyż napis Lexus jest podobnej kolorystyce !
- Thorgal1
- Moderator
- Model Lexusa: GS300 mkII '02 / GS450H mkIII '12.09
R@dek wrote:Dzięki Panowie !!!![]()

http://lexus-forum.pl/viewtopic.php?f=86&t=8457
steam: aegirsson1, https://www.facebook.com/InsomniaSystem/