[IS200] Katalizator
- Dawid0ss
- Lex Master
- Model Lexusa: Lexus GS450h mk3
Re: [is 200]Wywalenie Katalizatora
Powiedz proszę, a czemu tak w ogóle chcesz wywalić katalizatory ? Czyżby Ci auto za mało paliło ?
Bo mocy Ci to z pewnością nie doda. Pzdr

- elektrownik
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
[quote="tmx89"]http://allegro.pl/emulator-katalizator- ... 30947.html
ten sie nada nie ?
Dokładnie mam taką samą tylko kwasówki. Przed montażem kup podkładkę najlepiej miedzianą ponieważ sonda podkładkę ma ale 'emulator' juz nie a lepiej żeby wszystko było szczelne.
ten sie nada nie ?
Dokładnie mam taką samą tylko kwasówki. Przed montażem kup podkładkę najlepiej miedzianą ponieważ sonda podkładkę ma ale 'emulator' juz nie a lepiej żeby wszystko było szczelne.
- tmx89
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS200
Dawid0ss wrote:Powiedz proszę, a czemu tak w ogóle chcesz wywalić katalizatory ? Czyżby Ci auto za mało paliło ?Bo mocy Ci to z pewnością nie doda. Pzdr

- twiti7
- Lex user
- Model Lexusa: is200
Zwróć uwagę na głębokość otworu w emulatorze są takie co mają za małą i można zgnieść sondę.
- pucza_daniels
- Lex user
- Model Lexusa: RX300
IS200 zamulony i jedzie 160km/h MAX
Witam,
jakiś czas temu miałem problem z moim is200 ,zaczal strasznie zamulac na gazie ale okazało sie ze mapa od gazu sie rozjechala całkowicie ,zostało to naprawione,było ok .ostatnio wyjezdzam na autostrade i auto odmowilo przekroczenia 160km/h ogólnie bardzo powoli sie rozpędza,miał ktoś moze taka dolegiwosc?? dodam tylko że to samo dzieje sie na gazie i benzynie wiec to nie wina gazu raczej... Nie wiem, obstawiałbym katalizator i ewentualnie cos z przepustnica nic innego nie przychodzi mi do głowy,moze ktos mial juz taki problem??? prosiłbym o jakies porady ,mam dostep do czesci bo pracuje w auto czesciach i mam w sumie wszystko do tego auta ale nie chce mi sie tam grzebac bo jakos dosyc mam tego auta...moze jakas odma nie wiem prosiłbym o jakies sugestie moze cos komus przyjdzie do głowy....
pozdrawiam
jakiś czas temu miałem problem z moim is200 ,zaczal strasznie zamulac na gazie ale okazało sie ze mapa od gazu sie rozjechala całkowicie ,zostało to naprawione,było ok .ostatnio wyjezdzam na autostrade i auto odmowilo przekroczenia 160km/h ogólnie bardzo powoli sie rozpędza,miał ktoś moze taka dolegiwosc?? dodam tylko że to samo dzieje sie na gazie i benzynie wiec to nie wina gazu raczej... Nie wiem, obstawiałbym katalizator i ewentualnie cos z przepustnica nic innego nie przychodzi mi do głowy,moze ktos mial juz taki problem??? prosiłbym o jakies porady ,mam dostep do czesci bo pracuje w auto czesciach i mam w sumie wszystko do tego auta ale nie chce mi sie tam grzebac bo jakos dosyc mam tego auta...moze jakas odma nie wiem prosiłbym o jakies sugestie moze cos komus przyjdzie do głowy....
pozdrawiam
Pucza
- bamss
- Lex Driver
- Model Lexusa: is250
Re: IS200 zamulony i jedzie 160km/h MAX
ja stawiam na rozleciany kat
https://www.facebook.com/is250bams/?fref=ts Auto-Elektronika -naprawy komputerow airbag liczniki CarAudio-zabudowy w ofercie Vibie, DigitalDesigns,Alpine,Gms i wiele innych 662032092
- pucza_daniels
- Lex user
-
- Lex Master
- Model Lexusa: Avensis t25 1,8 aut, rx300 2gen.
zacznij od katow w kolektorze one pierwsze ida
- Dawid0ss
- Lex Master
- Model Lexusa: Lexus GS450h mk3
Może najpierw odłącz wydech i podłącz jakiś inny na test, a nie od razu ciąćpucza_daniels wrote:dzis badz jutro go wy.... tne

- pucza_daniels
- Lex user
Przekładanie wydechu to troche skomplikowana operacja... nie bardzo mi sie chce w to bawić...chciałem zrobić cos takiego żeby wyciąć kata rozciąć go ,wysypac wszystko ze srodka, zespawac i spowrotem wmontowac, na niższych biegach też jest zamulony ,jak dla mnie to on NIE JEDZIE ,czujnik vvti dziala na 100% bo juz sprawdzałem ale te przyspieszenie od 4.5 tys. obr. i tak nie jest juz takie jak wczesniej,jeszcze niedawno całkiem żwawo sie nim latało a teraz nie wiem co mu dolega;/
Pucza