Ocencie sami

Wszystko pięknie, tylko jestem ciekaw jak długo będzie wstanie utrzymać to w takiej kondycji na naszych drogach.
Klasyk nie wiem co Ty bierzesz ale daj namiar na dealeraklasyk wrote:Bardzo przepraszam ale czy koledzy postradali zmysły? Może jeszcze żonie mam pokazać, że są faceci, którzy z przyjemnością przez 25 h z lubością polerują powierzchnie lakierowane ? Kolega Zwii może stać się prowodyrem, powszechnej akcji uwalniania kobiet od wmówionym im wcześniej, tradycyjnych obowiązków utrzymywania czystości i upiększania naszego otoczenia. Jeżeli przed nadchodzącymi świętami Bożego Narodzenia, zamiast tradycyjnego "idź sobie do kolegów i nie przeszkadzaj" - usłyszę: "łap się za szczotkę, odkurzacz, polerkę" etc , to będę wiedział na kim mam się mścić. Po prostu strach Was do domu wpuścić. Ze zwykłych mebli sosnowych, możecie zrobić "Ludwika XVI" odpitolonego na wysoki połysk.
Dziękuję bardzo za uwagę i wnoszę o ocenzurowanie tego wątku.
Powtórzę, robota pierwsza klasazwii wrote:Polerka jednoetapowa, ponieważ jak wcześniej wspomniano lakier był w dość dobrym stanie.
Na szyby wrzucona powłoka 4 nano clear Vision. Skóry czyszczone Meguariesem. Na koniec zabezpieczyłem lakier powłoką 4 nano Lack Protect 3D.
Niestety nie mam fotek takich jak przedstawia się relacje na kosmetykaaut.pl, ponieważ bardziej skupiałem się na pracy a niżeli na fotkach
Nie mniej jednak lakiery na tych autach są tak miękkie, ze rysują się od samego patrzenia...
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests