Tu się nie zgodzę.Yarecki wrote: Ale takie wybryki to już "paranoja" ilość środków, czasu to trochę przerost formy nad treścią, gdyż nasze drogi to weryfikują w miesiąc oraz myjnia.
Poza tym lata świetności MEGSa są już za nami
Tu się nie zgodzę.Yarecki wrote: Ale takie wybryki to już "paranoja" ilość środków, czasu to trochę przerost formy nad treścią, gdyż nasze drogi to weryfikują w miesiąc oraz myjnia.
Ja rozumie, że z tego żyjesz, że auta pięknie wyglądają przy odbiorze klienta pełna zgoda, tylko kto to utrzyma przez "dłuższy czas" i ile musi w to włożyć wysiłku.Sebek wrote:Tu się nie zgodzę.Yarecki wrote: Ale takie wybryki to już "paranoja" ilość środków, czasu to trochę przerost formy nad treścią, gdyż nasze drogi to weryfikują w miesiąc oraz myjnia.
Poza tym lata świetności MEGSa są już za nami
i znowu sie mylisz. Ale niech Ci będzie... nie zadowolisz wszystkich, to zadanie agencji towarzyskich.Yarecki wrote: 1 wypad na myjnie "bezdotykową" i nasze auto jest w drobnych rysach, bo nikt nie będzie się na nim tak spinał jak my.
odpal halogen i stań z odległości 3 metrówowczar wrote:Z pewnością coś w tym jest. Na moim LS z bliska widać ryski, swirle w pełnym słońcu itd. Ale już z odległości >1m nie widać takich rzeczy.
Nie mogę się mylić w tym wypadku bo sam na sobie to przećwiczyłem, i wiem że na myjniach używają "szczoty czy innych gąbek" a na to nie ma siłySebek wrote:i znowu sie mylisz. Ale niech Ci będzie... nie zadowolisz wszystkich, to zadanie agencji towarzyskich.Yarecki wrote: 1 wypad na myjnie "bezdotykową" i nasze auto jest w drobnych rysach, bo nikt nie będzie się na nim tak spinał jak my.
Nie musi przemawiać. Mam gdzieś jakie masz zdanie na temat korekt lakieru, trwałości usług i sesnu tego robienia. Po co po sraniu wycierasz dupe, skoro przy następnym razie i tak ją ubrudzisz?Yarecki wrote:gdyż samo stwierdzenie "mylisz się" słabo do mnie przemawia.
od szczotek na automacie , nieowczar wrote:Czy powłoka kwarcowa uchroni przed swirlami po myjni?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests