hampel motorsportPrawilnyDave wrote:W takim razie czy możecie polecić mi kogoś z Poznania, kto mógłby się zająć tym problem?
co do missfire wymieniales w ogole swiece kiedys

hampel motorsportPrawilnyDave wrote:W takim razie czy możecie polecić mi kogoś z Poznania, kto mógłby się zająć tym problem?
Po podłączeniu do kompa pojawi Ci się dokładnie na których cylindrach jest wypadanie zapłonów więc albo ten mechanik Ci tego nie odczytał, albo ma jakiś słaby sprzęt który tego nie pokazuje...PrawilnyDave wrote:Problem powrócił. Po przejechaniu ok 1 tys. km od wspomnianego mrugania kontrolki check engine ta zapaliła się na stałe. Podjechałem do pierwszego lepszego mechanika i po podłączeniu komputera wyskoczył błąd P0300. Wiem, że jest to wypadanie zapłonów, ale nie wiem na którym cylindrze. Jak mogę sprawdzić na którym?
Dokładnie tak jak przedmówca. A jeśli zamierzasz eksperymentować to już lepiej zainwestuj w używane.tomcio105 wrote:Chcesz dużo przejechać idź w dedykowane - polecam Denso
Za 390 zł, a nawet znacznie taniej znajdziesz Denso więc nawet jak NGK są dobre (też takie opinie o nich słyszałem) to nie ma się co zastanawiać skoro Denso jest pewniakiem na 100%PrawilnyDave wrote:A czy ktoś z Was jeździ/jeździł na cewkach NGK? Znalazłem w jednym sklepie internetowym w cenie 390,00 zł brutto/szt. Z tego co wiem, to firma NGK robi dobre produkty. We wcześniejszym samochodzie (Rav-4) ich kable dawały radę przez ok. 80 tys. Wspomnę tylko, że Luxus jeździ na LPG.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest