[GS]
Re: [GS]
masz rację Tomek takie mody to wiocha dla nas europejczyków bo my ruszamy tylko stare golfy albo civici a w USA czy JAPAN sama wymiana felg nie wystarczy
-
- Lex Master
- Model Lexusa: Avensis t25 1,8 aut, rx300 2gen.
nie Lex poprostu mi sie cos może podobać albo nie linia GSa naprawde jest ładna i np takie mody jak ty zrobiłeś robi z tego auta klase a mody w stylu ameykanskim niektóre sa dla mnie przesadne
poprostu sa uta kw których moża poszezyc błotniki np bmw 3 albo stary golf badz celica supra itp a sa auta gdzie to nie pasuje i tyle ale kazdy ma swój gust
poprostu sa uta kw których moża poszezyc błotniki np bmw 3 albo stary golf badz celica supra itp a sa auta gdzie to nie pasuje i tyle ale kazdy ma swój gust
a mi się bardzo podoba że ludziska grzebią przy takich właśnie modelach których w EU się nie dotyka , ja mam swój gust i styl w którym robię swoje auta i wiem że sam bym się nie zdecydował na takie mody bo to nie mój kierunek ale i tak uważam że warto podpatrywać co dzieje się w światku modów nawet jeśli się to nie podoba to luz każdy wie co jest dla niego dobre , dla mnie ten GS jest idealny viewtopic.php?f=64&t=572
- janasek
- Lex Master
- Model Lexusa: SC 400
- Ralfx
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
Na tych zdjęciach III generacja ni jak nie umywa się do I i II :O po prostu stare Lexusy miażdżą cyce
Dołącz do Lexus-Forum na facebook.com/lexus-forum
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
tapetka "podrasowana" przeze mnie
... mam ją ustawioną na mym laptopku, bo poprostu mógłbym na tą dupke patrzeć całymi dniami
... mam ją ustawioną na mym laptopku, bo poprostu mógłbym na tą dupke patrzeć całymi dniami
SC430 '2002
-
- Lex Maniak
- Model Lexusa: is200
Wszystko ładnie pieknie panowie tylko w PL trzeba zejsc na ziemie 1 primo jakie drogi mamy kazdy w PL wie , po 2 primo wiekszosc tych gleb jest na pneumatyce i zrobiona tylko pod zdjecia nawet u nich auta na codzien nie jedza na takiej glebie, wiec pozostaje pogladac sobie obrazki.
To już ostatnie chwile na wzięcie udziału w zlocie 2012 klik --> ZLOT Lexus-Forum 2012 <-- klik
To już ostatnie chwile na wzięcie udziału w zlocie klik --> ZLOT Lexus-Forum 2012 <-- klik