Masa całkowita samochodu
-
- Lex Maniak
- Model Lexusa: is200
Re: Masa całkowita samochodu
Dodtakowe kg mozna zrzucić zastępując szyby plexa , jak będziesz latał to odkręć maskę tez swoje wazy , najlepiej bylo by zastapic ja maska karbonowa to samo mozna zrobic z tylna klapa.(niestety karbonowe dodatki sa drogie) . Ewentualnie moze ktos ci kopie maski by zywicy zrobił , tak samo mozna zastapic blotniki .

To już ostatnie chwile na wzięcie udziału w zlocie 2012 klik --> ZLOT Lexus-Forum 2012 <-- klik
To już ostatnie chwile na wzięcie udziału w zlocie klik --> ZLOT Lexus-Forum 2012 <-- klik
- Ralfx
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
Z felgami to pomyślę jeszcze ale raczej na kute jeszcze nie prędko bedzie stać
Machę kumpel powiedział że mógłby mi z laminatu zrobić i klapę ale to muszę sie nad tym zastanowić czy w ogóle warto. Z plexi pewnie zrobimy szyberdach w przyszłości i wyrzucimy mechanizm.
Nie mam jakiejś totalnej manii na punkcie odelżania samochodu ale póki nie ma się mocy to jednak sporo to daje. Na suchym na 255/35R18 bokiem można chodzić. Przed robotą się nie dało tak więc na pewno jakaś poprawa jest.

Machę kumpel powiedział że mógłby mi z laminatu zrobić i klapę ale to muszę sie nad tym zastanowić czy w ogóle warto. Z plexi pewnie zrobimy szyberdach w przyszłości i wyrzucimy mechanizm.
Nie mam jakiejś totalnej manii na punkcie odelżania samochodu ale póki nie ma się mocy to jednak sporo to daje. Na suchym na 255/35R18 bokiem można chodzić. Przed robotą się nie dało tak więc na pewno jakaś poprawa jest.
- prosperopro
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS400 UCF11
macha jak ma byc zdejowana to nie trzeba jej zmieniac tak smao blotniki zrobic na szybko zreszta blotniki to czesto zdejmuja 

"Coś co jest teraz jest gorsze niż było"
"Proste sa dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
"samochody sa na benzyne. na olej napedowy jezdza traktory i ciezarowki, a na gazie gotuje sie obiad. tyle w tym temacie."
TOYOTA LEXUS LS400 ®
"Proste sa dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
"samochody sa na benzyne. na olej napedowy jezdza traktory i ciezarowki, a na gazie gotuje sie obiad. tyle w tym temacie."
TOYOTA LEXUS LS400 ®