POTZREBNA PILNA POMOC W ZAKUPIE GS 300
- dS
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
Re: POTZREBNA PILNA POMOC W ZAKUPIE GS 300
Ja za przegląd przedsprzedażowy w ASO LEXUSA w Warszawie płaciłem 350zł, więc do 1000zł daleko.
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS250 awd 09
Keepmovin wrote:Według mnie, jeżeli obok stoi Ferrarka, to nie zastanawiałbym się zbytnio bardziej.
podobno sytuacje mial kumpel , chcial kupic bmw e60 za okolo 70pln zajezdza do goscia a tam ferrari panamery ogolnie ta bmw byla "najslabszym" autem, przez tel bylo wszystko ok a na miejscu okazala sie niezla sieka i tylko dluga wycieczka..... nie zawsze akurat tak musi byc no ale nawet lexus is w innym temacie z lexus select okazal sie nie do konca idealny dlatego przy kazdym aucie trzeba je sprawdzic
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: gs300 seria3
Słuchajcie ja swojego gs 300 mam zamiar sprzedać i jak oglądam aukcje za 50 tys a ktos tutaj pisze ze to normalna cena za mkIII to powodzenia za 50 koła kupisz tak jak w tej sytuacji auto ze stanów którym ja niestety nie ufam. A po drugie jak coś załatwiałem w serwisie czy to lexusa czy toyoty to pierwsze pytanie czy auto jest z europy bo z usa nie obsłużą może u was jest inaczej. Ja mam swojego krajowego przebieg oryginalny nie bity jedyne co to w marcu kobieta zadrapała mi zderzak i teraz musze zrobić, i napewno nie oddam go za 50 koła owszem jak ktos przyjedzie konkretny z forum dam dobrą cene ale bez przesady bo za 50 koła nie spotkalem krajowego zadbanego mk3.
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
A ja teraz pomagam koledze w znalezieniu 430 MKIII i za równe 50k. nie ma o czym gadać ale 55-60K jak najbardziej.
- LinkPL
- Lex Maniak
- Model Lexusa: RX 500h
Jak pisałem w którymś temacie ... oglądałem sztukę z Wrocławia ... właścicielem samochodu był stylauto.pl i samochód był na prawdę ok ... do wymiany uszczelniacze na zaworach przy 160k km ... także była to swoistego rodzaju okazja ... nie wiem czy właściciel sprzedał auto, czy jeździ nadal bo ogłoszeń więcej nie było ... samochód miał urwane drzwi od kierowcy, naprawa w serwisie i faktura do wglądu 22k pln ... do tego jakieś felgi z ich oferty na samochodzie i jeszcze jedne z kołami letnimi ... Środek jak nowy, z tyłu przy regulacji szyby na tej boazerii była 5-7 cm rysa ... Samochód był na prawdę do wzięcia ...ledziu wrote:A ja teraz pomagam koledze w znalezieniu 430 MKIII i za równe 50k. nie ma o czym gadać ale 55-60K jak najbardziej.
Swoistego rodzaju okazja ... samochód 2006 wersja z radarem (aktywny tempomat) za 50k pln.
Mam gdzieś numer do tego gościa w telefonie ...
Pozdro
Link
How far We can go ...
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: gs300 seria3
Widzisz ja swoje auto też jako tako sprzedaję z przyczyna nie zależnych odemnie i pewne 100% więc jak kolega zejdzie z 430 na 300 wal śmiało