Europa.sardzent wrote:ale Twoj samochod byl fabrycznie na rynek polski \ EU ?
Obiło mi się o uszy, że w USA one miały lampy dzienne, ale nie mogę nigdzie znaleźć potwierdzenia.
Europa.sardzent wrote:ale Twoj samochod byl fabrycznie na rynek polski \ EU ?
Potwierdzam.michuu wrote:Europa.sardzent wrote:ale Twoj samochod byl fabrycznie na rynek polski \ EU ?
Obiło mi się o uszy, że w USA one miały lampy dzienne, ale nie mogę nigdzie znaleźć potwierdzenia.
to jeśli potwierdzasz, to w którym miejscu te dzienne były?Pawełn wrote:Potwierdzam.michuu wrote:Europa.sardzent wrote:ale Twoj samochod byl fabrycznie na rynek polski \ EU ?
Działają tak jak to zrobił u siebie carinus.michuu wrote: to jeśli potwierdzasz, to w którym miejscu te dzienne były?
OK, więc chyba na to też przystanę. Dzięki podpowiedź.Pawełn wrote:Działają tak jak to zrobił u siebie carinus.michuu wrote: to jeśli potwierdzasz, to w którym miejscu te dzienne były?
Możecie podać link do tego modułu ? Jest ich sporo na allegro. Rozumiem, że wybraliście model z minusem na masie i sterowaniem plusem ?tomekb wrote:Ją też tak mam jak carinus i jest spokój w sumie to z xenonami też nie mam problemów a mam hid
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests