Myśliwi na forum
- legato97
- Administrator
- Model Lexusa: GS300,GS430,RX400H, CT200H, GS300H
- adamsky73
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS460 '08
Re: Myśliwi na forum
Moje polowania ograniczają się do wypadów na pióro parę razy w roku z kumplem, a że on ma zdecydowany nadmiar jednostek wszelakiej broni, to zawsze bierze i coś dla mnie.
Generalnie od ponad 10 lat robię Łowca Polskiego, od 2 lat koszulki z nadrukami dla myśliwych i stąd związek z łowiectwem. Niestety jak się przesiaduje po kilkanaście godzin dziennie przy kompie, to nie ma czasu na rozwijanie takiej pasji.
Generalnie od ponad 10 lat robię Łowca Polskiego, od 2 lat koszulki z nadrukami dla myśliwych i stąd związek z łowiectwem. Niestety jak się przesiaduje po kilkanaście godzin dziennie przy kompie, to nie ma czasu na rozwijanie takiej pasji.
And in the end it's not the years in your life that count; it's the life in your years.
ABRAHAM LINCOLN
ABRAHAM LINCOLN
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
- legato97
- Administrator
- jankess
- Lex Maniak
- Model Lexusa: is2ooT
Kosztowna zabawa strzelnica ale wystrzelić kilka patronów zawsze trzeba nawet w celu przestrzelenia broni 
a kto nie jest na strzelnicy 2x w tygodniu to nie ma wyników.
no ale są asy co mało ucieka nawet na dziku

a kto nie jest na strzelnicy 2x w tygodniu to nie ma wyników.
no ale są asy co mało ucieka nawet na dziku

This IS it
- legato97
- Administrator
- Travis
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430 MK3
Niestety do żadnego koła nie należę ale regularnie parę razy w roku odwiedzam naszą miejscową strzelnicę, a jak nie to w górach na mojej polanie naparzam z wiatrówki. Czasami się zdarzy też w nocy oddać parę strzałów "ostrzegawczych" jak kuny lub koty naparzają się na podwórku 

- jankess
- Lex Maniak
- Model Lexusa: is2ooT
Ja nie naleze do kola oficjalnie( zwyczajnie nie mialem czasu na formalnosci ze wzgledu na studia w NO) ale od dzieciaka pomagalem i bylem na strzelnicy kola sarna w doliwach pod oleckiem..wiadomo dziadek a pozniej ojciec sa w tym kole i bede i ja i moj nie narodzony jeszcze syn xD
This IS it
- adamsky73
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS460 '08
Na strzelnicy w Gutkowie, ze względu na współpracę z ZO w Olsztynie byłem jeszcze przed spaleniem i byłem pod wrażeniem ogromu zniszczeń które tam zrobiono.
A co do kół - coraz więcej ludzi ma status wolnych strzelców, bo jak się poluje nieczęsto, to już lepiej zapłacić za polowanie w OHZ i mieć pewność pozyskania zwierzyny, niż płacić składki i nic z tego nie mieć, bo np. łowczy ma focha...
A co do kół - coraz więcej ludzi ma status wolnych strzelców, bo jak się poluje nieczęsto, to już lepiej zapłacić za polowanie w OHZ i mieć pewność pozyskania zwierzyny, niż płacić składki i nic z tego nie mieć, bo np. łowczy ma focha...
And in the end it's not the years in your life that count; it's the life in your years.
ABRAHAM LINCOLN
ABRAHAM LINCOLN
- legato97
- Administrator