Zakup Lexusa NX 350h

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
whero
Lex Driver
Model Lexusa: rx, gs, nx

Re: Zakup Lexusa NX 350h

Post by whero »

Nex wrote:Wpis whero zabrzmiał jakby z tymi szybami był jakiś problem ale to może po prostu zle zrozumiałem. Hazel i panorama robią robotę. Akurat taka miałem testowke w słoneczny dzień i wnętrze pięknie rozświetlone
jedyny "problem" to ewentualna cena wymiany - robią (wg mnie) bardzo dużą różnicę sama i ich obecność wskazuje na fajne wyciszenie samochodu - a bardzo rzadko producent się chwali takimi elementami wyposażenia

a zasuwałeś może panoramę? - zamówiliśmy hazel żeby rozjaśnić wnętrze ale nie dobieraliśmy szyberdachu ;)
Nex
Lex Driver
Model Lexusa: NX350h

Post by Nex »

whero wrote:
Nex wrote:Wpis whero zabrzmiał jakby z tymi szybami był jakiś problem ale to może po prostu zle zrozumiałem. Hazel i panorama robią robotę. Akurat taka miałem testowke w słoneczny dzień i wnętrze pięknie rozświetlone
jedyny "problem" to ewentualna cena wymiany - robią (wg mnie) bardzo dużą różnicę sama i ich obecność wskazuje na fajne wyciszenie samochodu - a bardzo rzadko producent się chwali takimi elementami wyposażenia

a zasuwałeś może panoramę? - zamówiliśmy hazel żeby rozjaśnić wnętrze ale nie dobieraliśmy szyberdachu ;)
Tylko mi nie mów ze roleta od panoramy ma inny kolor niż podsufitka :szok: . Bawiłem się otwieraniem i zamykaniem dachu ale rolety nie ruszyłem.
Ghotti mam 188cm wzrostu i zmieściłem się bez problemu.
whero
Lex Driver
Model Lexusa: rx, gs, nx

Post by whero »

Nex wrote:
whero wrote:

Tylko mi nie mów ze roleta od panoramy ma inny kolor niż podsufitka :szok: . Bawiłem się otwieraniem i zamykaniem dachu ale rolety nie ruszyłem.
nie - chodziło mi o jasność wnętrza
Nex
Lex Driver

Post by Nex »

U mnie zaskoczenia nie będzie bo miałem już auto z panorama i jasna tapicerka w Audi.
I.Q.
Lex user
Model Lexusa: NX 350h

Post by I.Q. »

Ghotti wrote:Każdy wie ze środek Hazel najlepszy :dance3: za to dark rose najszybszy :D
Aktywny tempomat bardzo fajny ale raz mnie na jeździe testowej zawiódł i było awaryjne hamowanie :D
Co do koloru tapicerki - właśnie samochód do jazdy testowej dostałem z tapicerką HAZEL. I dla mnie to była tapicerka którą brałem pod uwagę gdyby Dark Rose mi nie przypadł do gustu. Ale jak wsiadłem do samochodu prezentacyjnego byłem pewny ze wybrałem dobrze. :dance3:
papas
Nowy lex user
Model Lexusa: nx 350h

Post by papas »

ja zamowilem wczoraj. wersja prestige+desing+tazuna. do tego dach panorama lakier i zestaw zimowek. czas oczekiwania koniec stycznia 2023
nickkk
Nowy lex user
Model Lexusa: NX

Post by nickkk »

papas wrote:ja zamowilem wczoraj. wersja prestige+desing+tazuna. do tego dach panorama lakier i zestaw zimowek. czas oczekiwania koniec stycznia 2023
Możesz napisać coś więcej o rabacie i konfiguracji(kolor lakieru i tapicerki) ???
Klaudiusz
Lex Master

Zakup Lexusa NX 350h

Post by Klaudiusz »

nickkk wrote:
papas wrote:ja zamowilem wczoraj. wersja prestige+desing+tazuna. do tego dach panorama lakier i zestaw zimowek. czas oczekiwania koniec stycznia 2023
Możesz napisać coś więcej o rabacie i konfiguracji(kolor lakieru i tapicerki) ???
Podbijam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
nickkk
Nowy lex user
Model Lexusa: NX

Post by nickkk »

Klaudiusz wrote:
nickkk wrote:
Podbijam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja zastanawiam się pomiędzy f-sportem a omotenashi. W salonach strasznie lobbują nad połączenie f-sporta z paietem fuji. Dodając do tego lakier metaliczny i dach panoramiczny wychodzi duża kwota. Klaudiusz Ty ostatecznie co kupiłeś?
Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Post by Ghotti »

Nex wrote:[

Ja mam 192cm faktem ze tylko przesunąłem fotel do końca bez opuszczania jednam włosami dotykałem już podsufitki
Post Reply

Return to “Lexus NX”