Mam je i też polecam!ypers wrote:Moim zdaniem, dobry stosunek ceny do jakości mają jeszcze opony od Hankook Kinergy Eco 2.

Mam je i też polecam!ypers wrote:Moim zdaniem, dobry stosunek ceny do jakości mają jeszcze opony od Hankook Kinergy Eco 2.
potwierdzam opony dobrze się sprawująTomaszewski wrote:Mam je i też polecam!ypers wrote:Moim zdaniem, dobry stosunek ceny do jakości mają jeszcze opony od Hankook Kinergy Eco 2., chociaż całoroczne z Continental nie są też złym rozwiązaniem w Polsce.. praktycznie tego śniegu i mrozu w większych miastach nie ma
Potwierdzam, już do drugiego auta je kupiłem. Stosunek cena/jakość nieporównywalna z żadnymi innymi. Kupiłem ostatnio 225/40r18 komplet poniżej 1tys. Bardzo dobrze trzymają również na mokrym.Nemo 77 wrote:Nie wiem czy w jednym z wątków nie pisałem,ale jeździłem na Dębica Presto UHP2 i zarąbiście ciche opony,jeśli chodzi o jazdę to też nie zauważyłem jakiś niepokojących objawów.
W przeciągu 30 lat przejechałem ponad 500 tysięcy kilometrów. Widzę, że straszne przepłacałem kupując przez te wszystkie lata Continental, Michelin, Bridgestone, Pirelli. Panowie opanujcie się, trochę zdrowego rozsądku. Rozumiem, że można kupić tańsze opony ale bez przeasdy z tymi rewelacyjnymi osiągami trakcji i "zarąbistą " ciszą.maxiek wrote:Potwierdzam, już do drugiego auta je kupiłem. Stosunek cena/jakość nieporównywalna z żadnymi innymi. Kupiłem ostatnio 225/40r18 komplet poniżej 1tys. Bardzo dobrze trzymają również na mokrym.Nemo 77 wrote:Nie wiem czy w jednym z wątków nie pisałem,ale jeździłem na Dębica Presto UHP2 i zarąbiście ciche opony,jeśli chodzi o jazdę to też nie zauważyłem jakiś niepokojących objawów.
Zgadzam się, Continental na plusTomaszewski wrote:Mam je i też polecam!ypers wrote:Moim zdaniem, dobry stosunek ceny do jakości mają jeszcze opony od Hankook Kinergy Eco 2., chociaż całoroczne z Continental nie są też złym rozwiązaniem w Polsce.. praktycznie tego śniegu i mrozu w większych miastach nie ma
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest