LS mkII (UCF20) - Pytania o auto z ogloszenia
- michalWro
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS430
Re: LS mkII (UCF20) - Pytania o auto z ogloszenia
Na którym jest "D"? To może być równie dobrze "B". Auto niby z Białego...
-
- Lex user
- Model Lexusa: ES350
Jak myślicie, ile będzie czekal na klienta?
http://www.gieldaklasykow.pl/lexus-ls-4 ... n-wroclaw/

-
- Lex user
- Model Lexusa: ES 350 '07
Lokalizacja - Wroclaw ... Czy ktoś ma w miarę blisko i mógłby obejrzeć fachowym okiem?Gumish wrote:Jak myślicie, ile będzie czekal na klienta?http://www.gieldaklasykow.pl/lexus-ls-4 ... n-wroclaw/
http://lexus-wroclaw.pl/Kaloteck wrote: Lokalizacja - Wroclaw ... Czy ktoś ma w miarę blisko i mógłby obejrzeć fachowym okiem?
-
- Lex user
Jest i następny rodzynek, cos ich dużo ostatnio
http://allegro.pl/show_item.php?item=59 ... f6dea8851e

- rey
- Lex user
- Model Lexusa: LS430
Czy może tak wyglądać spód niepicowanego samochodu, który ma prawie 20 lat? 

-
- Lex user
- Model Lexusa: LS400 1990, Supra mk2 1986 UZ VVTi
Obserwuję od kilku lat ogłoszenia LS400 i obecna sytuacja to wg mnie bańka nakręcona przez portale i firmy mające w nazwie klasyka itp. Owszem to wspaniałe samochody ale nie można dać się zwariować, to nie ferrari, porsche rs czy choćby 500sl. Sam jestem ciekaw jak dalej potoczy się sytuacja na rynku ale raczej mało jest osób które wyłożą 60 kola na LS-a w "dziewiczym" stanie z "fabrycznym" zawiasem gdzie 20-letnie gumy i sporo innych podzespolow nadaja sie tylko na smietnik.
-
- Lex user
gumy tzn. opony ?Sesil wrote:20-letnie gumy i sporo innych podzespolow nadaja sie tylko na smietnik.
i sporo innych podzespolow , czyli jakie konkretnie ?
-
- Lex user
- Model Lexusa: LS400 1990, Supra mk2 1986 UZ VVTi
Konkretnie gumowe elementy zawieszenia, inne podzespoły typu przewody hamulcowe itd
Sam jestem fanem tego typu aut ale śmieszą mnie teksty handlarzy typu "zamiast nowego auta klasy kompakt kup 'fabryczne' W124, LS400 idealne w trasy, nasi diagności po gruntownym przeglądzie nie odnaleźli śladów zużycia".
Sytuacja na rynku przypomina rok 2008 i rynek nieruchomości gdzie ludzie bili się o wielką płytę na ursynowie biorąc kredyt w chf po 2 pln.
Ale mamy wolny rynek kto komu zabroni
Poniekąd sam stałem się "ofiarą" powyższej sytuacji, widząc jakie jest zainteresowanie LS400 postanowiłem nie sprzedawać swojego nielota i na początku marca jestem umówiony na duży przegląd do AJC.
Jak tylko czas pozwoli to będziemy pojawiać się na spotach JDM i YW.
Sam jestem fanem tego typu aut ale śmieszą mnie teksty handlarzy typu "zamiast nowego auta klasy kompakt kup 'fabryczne' W124, LS400 idealne w trasy, nasi diagności po gruntownym przeglądzie nie odnaleźli śladów zużycia".
Sytuacja na rynku przypomina rok 2008 i rynek nieruchomości gdzie ludzie bili się o wielką płytę na ursynowie biorąc kredyt w chf po 2 pln.
Ale mamy wolny rynek kto komu zabroni

Poniekąd sam stałem się "ofiarą" powyższej sytuacji, widząc jakie jest zainteresowanie LS400 postanowiłem nie sprzedawać swojego nielota i na początku marca jestem umówiony na duży przegląd do AJC.
Jak tylko czas pozwoli to będziemy pojawiać się na spotach JDM i YW.
Last edited by Sesil on 14 Feb 2016, o 17:12, edited 1 time in total.
-
- Lex user
- Model Lexusa: ES 350 '07
"gumowe elementy zawieszenia, inne podzespoły typu przewody hamulcowe".... Panowie, bzdura. Mam 14-letnią Omegę, którą kupiłem w salonie w Polsce i jestem pierwszym i jak do tej pory jedynym właścicielem i nic nie wymieniałem z tych rzeczy, bo nigdy nie było takie potrzeby. Panowie, przypominam, to jest Opel. A co dopiero Lexus...