Wgranie map do fabrycznej nawigacji
- Olek AP
- Lex user
- Model Lexusa: Lexus IS300 SC
Re: Wgranie map do fabrycznej nawigacji
Ma ktoś może sprawdzony obraz do nagrania map lub ma na odsprzedaż płytę DVD z navi do ISmk1 po lift? Navi Gen1 czyli chyba najnowsze co można wgrać to E04 2011-2012?
EDIT: Ostatecznie udało się - navi chodzi już na E04 North 2012.
- michalWro
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS430
Orientuje się ktoś, gdzie znajdę polskie mapy do LS430, rok 2002?
Generacja 01:

Generacja 01:

- piasek1985
- Lex user
- Ka_Wa
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200/IS 300 SC
A możesz coś więcej powiedzieć jak Ci się to udało? Zdobyłeś ori płytę czy dobry obraz płyty?Olek AP wrote:Ma ktoś może sprawdzony obraz do nagrania map lub ma na odsprzedaż płytę DVD z navi do ISmk1 po lift? Navi Gen1 czyli chyba najnowsze co można wgrać to E04 2011-2012?
- Olek AP
- Lex user
Obraz z sieci nagrałem na płycie DVD. Po wrzuceniu płyty do czytnika od razu wstał na nowych mapach.
Poza samym obrazem płyta musi być odpowiednia i tryb nagrywania (dvd-rom), żeby działało. Jakby co to info na pw
Poza samym obrazem płyta musi być odpowiednia i tryb nagrywania (dvd-rom), żeby działało. Jakby co to info na pw
- Damian91
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS300 SC
Testowałeś np. Po Warszawie? Działa to jakoś sensownie?
-
- Moderator
- Model Lexusa: Lexus
Szukaj do tns310 ale to słabe mapy. Najlepiej zmienić czytnik na ten z polifta.michalWro wrote:Orientuje się ktoś, gdzie znajdę polskie mapy do LS430, rok 2002?
Generacja 01:
- Ka_Wa
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200/IS 300 SC
Mi obraz płyty nagrywał użytkownik forum zgodnie ze sztuką - odpowiednia płyta itd. Po wrzuceniu do czytnika odpaliło, przejechałem się po śródmieściu Warszawy - Wspólna, Marszałkowska, Wawelska wszystko pięknie i Unable to read data. Check if map DVD is correct. Myślałem, że czytnik ale po wrzuceniu ori płyty wszystko działa tylko widać zachód EU.Olek AP wrote:Obraz z sieci nagrałem na płycie DVD. Po wrzuceniu płyty do czytnika od razu wstał na nowych mapach.
Potestuj i daj znać jak to działa bo jestem mocno zainteresowany sprawdzonym obrazem płyty.Damian91 wrote:Testowałeś np. Po Warszawie? Działa to jakoś sensownie?
- piasek1985
- Lex user
- Olek AP
- Lex user
Wszystko działa tzn. póki co jeździłem poza Warszawą, po Warszawie i błędu nie wyrzucił nigdy do tej pory. Dobieranie trasy, prowadzenie, nazwy ulic wszystko ok
Tylko, żeby nie było tak pięknie nie działa wyszukiwanie celu po adresie tak by wpisać sobie ulicę, kod pocztowy itp. - jak klika się w pozycje Address to nic się nie dzieje i tak jakby nie rozpoznawał w ogóle kraju w jakim jest. Pewnie kwestia obrazu czy w Gen01 IS tak już jest?
http://pho.to/AFPtF
Co do samych map to szału nie ma - trzeba brać pod uwagę, że to 2011-2012 rok, czyli brak mostu północnego, obwodnicy Warszawy itp.
Tylko, żeby nie było tak pięknie nie działa wyszukiwanie celu po adresie tak by wpisać sobie ulicę, kod pocztowy itp. - jak klika się w pozycje Address to nic się nie dzieje i tak jakby nie rozpoznawał w ogóle kraju w jakim jest. Pewnie kwestia obrazu czy w Gen01 IS tak już jest?
http://pho.to/AFPtF
Co do samych map to szału nie ma - trzeba brać pod uwagę, że to 2011-2012 rok, czyli brak mostu północnego, obwodnicy Warszawy itp.