https://www.youtube.com/watch?v=sHyxExitlYM
Zamówiłem 530i xdrive i dołożyłem tam sporo gadżetów, kamery 360, head up, aktywny tempomat, fotele sportowe w elektryce, elektryczna klapa, kluczyk inteligentny, skóra Individual itp. Generalnie chyba tylko te fotele nie były objęte restrykcjami, zamówienie złożyłem 18 miesięcy temu u znajomego dealera. Zrezygnowałem z uwagi na ciągłe przesuwanie terminu i myślałem, że wycofali zamówienie. Parę dni temu dzwonią do mnie z BMW, że jednak się auto wyprodukowało i czy nadal jestem zainteresowany. Cenę dostałem starą plus 4 tysiące, podczas gdy ceny wystrzeliły tego modelu, więc grzech nie wziąć. Trochę tu u mnie bardziej emocje decydują niż rozsądek, ale auto jest już w Polsce i czeka we Wrocławiu na papierologię.pss wrote:Z ciekawości co to za bmw, że 18 msc ? i czy powód to, właśnie to przyśpieszenie na powyższym YT ? ; )
A co do Toyoty to fakt brak części, na Twitterze już widać problemy produkcyjne i pewnie będzie się to powiększać.
Za chwile "jesień" i jakaś kolejna fala covid za pewne nadejdzie...
brzmi mi jak "factory"nikes_76 wrote:Jest jeszcze pozycja : Aktualny typ lokalizacji pojazdu FA
Co oznacza FA?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests