turmoll wrote:pierwsze ogłoszenie wygląda najlepiej, drugi był malowany, trzecie ogłoszenie podejrzane
/turmoll
To że malowany to nic nie oznacza. I nie powinno dyskwalifikować samochodu. Sam osobiście wcześniej miałem MINI Coopera S i zdecydowałem się na odświeżenie całego bo tu ryska tam ryska, w innym miejscu kilka zagniotek, na zderzaku i masce odpryski od kamieni, a nie chciałbym żeby mi ktoś go w łatki pomalował więc zdecydowałem się ze oddam go do pomalowania całego. Robota wykonana fachowo i jest ok. A auto było i być może do tej pory jest bezwypadkowe.
Malowany nie znaczy po wypadku. Swoją drogą powiem szczerze że nie chciałbym 10 letniego auta w oryginale od osoby która auta nie garażowała. Bo na dzień dobry takie auto ze zwykłego użytkowania, parkowania, warunków atmosferycznych średnio będzie wyglądać. Taka jest prawda.
Najważniejsze żeby auto nie miało śladów napraw blacharskich, wymiany elementów (lexus ma na każdym elemencie swój nr vin) wymiany elementów konstrukcji i wiadomo dużych ilości szpachli.