IS mkI - Pytania o auto z ogloszenia

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu IS
Post Reply
uwagalecisamolot
Nowy lex user
Model Lexusa: narazie brak

Re: IS mkI - Pytania o auto z ogloszenia

Post by uwagalecisamolot »

Odnośnie grafitowych to one są dopiero na drugim miejscu. W sumie z ISów tak naprawdę to czarne mnie przekonują. Po za tym w tym grafitowym to pierwsze co trzeba by zrobić to pozbyć się spojlera.
Tak naprawdę to dopiero drugi model czarny/automat od kilkunastu miesięcy mojego przeglądania ofert. Zaraz siądę i przeszukam czy faktycznie jest na forum.

PS: Szczerze powiedziawszy to dopiero dzisiaj na forum dowiedziałem się, że był jakiś lift tego modelu.

PS2: @forest- Nick wymyśliłem czytając artykuł o samolocie rosyjskim i myśliwcach tureckich, czyli pierwsza myśl. :D Odnośnie moich forumowych nicków to uważam, że ten i tak jest najwyższych "lotów". Jakoś nigdy nie przywiązywałem większej wagi do tego. :D
forest
Lex Master
Model Lexusa: stanced VIP

Post by forest »

jak czarne chcesz to jest tu czarnuch IS300 (2JZ) na sprzedaż... tylko cena troszkę większa :P
SC430 '2002
myh4u
Moderator
Model Lexusa: IS200

Post by myh4u »

...a ten czarny... chyba jest na forum (???) navi w nim jest bezużyteczna w PL (brak map)...

Czarny jest na forum??
A znajdzie się jakaś pomocna osoba w odnalezieniu go na forum?
Proszę :podziw:
NappyBoy
Lex Maniak
Model Lexusa: IS200 Turbo

Post by NappyBoy »

niestety ten is300 z Elblaga juz zniknal z dzialu gielda.. chyba sprzedany
myh4u
Moderator

Post by myh4u »

Bo sukam i szukam i nic.

A ten czarny z Gostynina też mnie zainteresował.
forest
Lex Master
Model Lexusa: stanced VIP

Post by forest »

sorry, pomyliło mi się, tego czarnego z jasnym środkiem nie ma na forum... szukałem i nie znalazłem ;)
ktoś jeszcze sprzedawał czarnucha na białych felach w zajeb**stym stanie za ok.23000pln
poszukaj w dziale NASZE LEXUSY
SC430 '2002
noworosyjsk
Nowy lex user

Post by noworosyjsk »

Wycena sprzedawanego samochodu to sprawa indywidualna, uzależniona od wielu czynników - jak słusznie zauważył kolega wyżej. Od siebie dodam że sporo zależy od jakości serwisowania auta jak i jego oryginalności, gdyż można serwisować auto na tanich zamiennikach i na oryginalnych częściach, można jeździć na półsyntetyku i najdroższym pełnym syntetyku - to tak w skrócie. To samo od nośnie oryginalności, można kupić samochód który miał coś malowane, wymieniane a można kupić auto w 100% oryginalnym stanie z oryginalnym lakierem.
Akurat jestem właścicielem lexusa IS200 tego pierwszego bez grama rdzy i uważam że cena adekwatna do stanu samochodu - chociaż mój znajomy uważa że cena jest za niska. Proszę przeczytać dokładnie opis aukcji a sami zrozumiecie - w skrócie nie oszczędzałem na serwisie. Szczegółowy opis auta pod filmikiem na youtube. Ja wiem jakie auto sprzedaje i wiem ile pieniędzy kosztuje "serwis" świeżo zakupionego używanego lexusa. Oczywiście można wydać znacznie mniejszą kwotę na "serwis" kosztem niższej jakości części zamiennych.
Jeśli ma Ktoś jakieś pytania od nośnie ogłoszenia, słucham.
myh4u
Moderator

Post by myh4u »

noworosyjsk wrote:Akurat jestem właścicielem lexusa IS200 tego pierwszego bez grama rdzy i uważam że cena adekwatna do stanu samochodu - chociaż mój znajomy uważa że cena jest za niska. Proszę przeczytać dokładnie opis aukcji a sami zrozumiecie - w skrócie nie oszczędzałem na serwisie. Szczegółowy opis auta pod filmikiem na youtube. Ja wiem jakie auto sprzedaje i wiem ile pieniędzy kosztuje "serwis" świeżo zakupionego używanego lexusa. Oczywiście można wydać znacznie mniejszą kwotę na "serwis" kosztem niższej jakości części zamiennych.
Jeśli ma Ktoś jakieś pytania od nośnie ogłoszenia, słucham.
Kolego daj jakiś namiar na tą aukcję.
Alex200
Lex Driver
Model Lexusa: IS200 SC

Post by Alex200 »

myh4u
Moderator

Post by myh4u »

Dziękować:)