GS mkII - Pytania o auto z ogloszenia
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: brak
Re: GS mkII - Pytania o auto z ogloszenia
ledziu - oglądałeś auto z bliska? jak wygląda środek? mocno zużyty? Do Warszawy mam 50km, może się wybiorę w tygodniu.
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
Widziałem auto ale jakiś czas temu, żeby coś z grubsza powiedzieć musiałbym jeszcze raz je obejrzeć. Jak jesteś zainteresowany to wstrzymaj się do poniedziałku, podjadę i coś tam Ci naświetle chociaż nie jestem wielkim mechaniorem 

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: brak
Jak by Ci się chciało to by było super poznać jaką opinie właściciela Lexusa
Ja będę mógł dopiero w środę, chyba że auto stoi gdzieś w Otwocku (patrząc po tablicach) to może i w niedzielę bym w wskoczył.
Na zdjęciach to szczerze mówiąc tak sobie wygląda, w dodatku widać prawy przedni błotnik ma trochę inny kolor ale to V8 kusi

Na zdjęciach to szczerze mówiąc tak sobie wygląda, w dodatku widać prawy przedni błotnik ma trochę inny kolor ale to V8 kusi

-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
Podjadę i zobaczę może nawet jutro albo w niedzielę...pecet3d wrote:Jak by Ci się chciało to by było super poznać jaką opinie właściciela Lexusa
Chciałbym to zgrać z właścicielem auta żeby przejechać się za kierą.
-
- Lex user
- Model Lexusa: LS 400
Te niskie przebiegi czasem są możliwe. Ja kupiłem camry w 2006 (95 rok) z przebiegiem 200 kkm, a sprzedałem miesiąc temu z przebiegiem 250kkm- czyli 50kkm w 9 lat. Przyczyna bardzo prosta, półtora roku po zakupie doszedł lex, a camry jeżdziła żona. Jako że do pracy ma 2 km, to czasem robiła sobie spacerek przez tydzień, a nawet jeżdząc codziennie to przybywało góra 5 km. Auto sprzedałem po godzinie od wystawienia na olx, ale stan był adekwatny do przebiegu.
- Mat.
- Lex user
- Model Lexusa: był LS 430 jest RX400h
toms wrote:Co do tego ogłoszenia: http://olx.pl/oferta/lexus-gs-300-lpg-C ... 8d7f7e99c4
To auto było już wcześniej wystawiane tutaj:
http://olx.pl/oferta/lexus-gs-2001-CID5-ID8jLXW.html
A jeszcze wcześniej (w listopadzie) było wystawione coś za około 17K z uwaloną sondą i wyciekiem spod pokrywy zaworów. Ale tego ogłoszenia już nie ma w archiwach. Cena ciągle rośnie, ciekawe czy oryginalny właściciel zmienił lokalizację czy nowy właściciel chce się szybko pozbyć "nabytku"...
To jest mój były samochód. Ogłoszenie z listopada było moje. Z ciekawostek samochód ostatecznie sprzedałem za 14 tyś. zł z hakiem i jak widać każdy kolejny właściciel (a w zasadzie handlarz?) chce na nim jeszcze zarobić. W mojej ocenie samochód jest warty 15 maksymalnie 17 tyś. W momencie sprzedaży jeździł bez problemu, ale nie był idealny. Zabawy z miernikiem lakieru pokazałyby wiele malowanych i szpachlowanych miejsc, skrzynia przy zmianie z 3 na 4 już sobie podszarpywała. Gdyby ktoś był zainteresowany większą ilością informacji to zapraszam na pw, bo jak patrzę na ogłoszenia to zastanawia mnie jak bardzo abstrakcyjny poziom osiągnie cena. W zasadzie i rozrząd i zawieszenie zrobiłem jeszcze ja. No ale pan robił samochód dla siebie... Aczkolwiek zupełnie przypadkiem jeszcze nie zdążył go przerejestrować

Pozdrawiam
-
- Lex Master
- Model Lexusa: IS200-> GS 300-> GS 430
W ogłoszeniu jest zapis - "cena za gotówkę do sporej negocjacji..."Mat. wrote:To jest mój były samochód. Ogłoszenie z listopada było moje. Z ciekawostek samochód ostatecznie sprzedałem za 14 tyś. zł z hakiem i jak widać każdy kolejny właściciel (a w zasadzie handlarz?) chce na nim jeszcze zarobić. W mojej ocenie samochód jest warty 15 maksymalnie 17 tyś. W momencie sprzedaży jeździł bez problemu, ale nie był idealny. Zabawy z miernikiem lakieru pokazałyby wiele malowanych i szpachlowanych miejsc, skrzynia przy zmianie z 3 na 4 już sobie podszarpywała. Gdyby ktoś był zainteresowany większą ilością informacji to zapraszam na pw, bo jak patrzę na ogłoszenia to zastanawia mnie jak bardzo abstrakcyjny poziom osiągnie cena. W zasadzie i rozrząd i zawieszenie zrobiłem jeszcze ja. No ale pan robił samochód dla siebie... Aczkolwiek zupełnie przypadkiem jeszcze nie zdążył go przerejestrowaćtoms wrote:Co do tego ogłoszenia: http://olx.pl/oferta/lexus-gs-300-lpg-C ... 8d7f7e99c4
To auto było już wcześniej wystawiane tutaj:
http://olx.pl/oferta/lexus-gs-2001-CID5-ID8jLXW.html
A jeszcze wcześniej (w listopadzie) było wystawione coś za około 17K z uwaloną sondą i wyciekiem spod pokrywy zaworów. Ale tego ogłoszenia już nie ma w archiwach. Cena ciągle rośnie, ciekawe czy oryginalny właściciel zmienił lokalizację czy nowy właściciel chce się szybko pozbyć "nabytku"...Więc albo jest kolejnym handlującym, albo jednak samochód nie jest tak idealny jak zachwalał pan od którego go kupił.
Pozdrawiam

ps. środek auta masakrycznie zajechany

<Czas zmarnowany nie istnieje we wspomnieniach>
- kolunio
- Lex user
- Model Lexusa: is200
- Mlody_
- Lex user
- Model Lexusa: GS400
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 300
Jeżeli nie musisz już kupować auta to wstrzymaj się, bo mam niedaleko i może w poniedziałek się tam wybiorę.kolunio wrote:Witam
A tego Panowie ktos ogladal?
http://olx.pl/oferta/lexus-gs-430-lpg-w ... 60d8332fcf