GS mkII - Pytania o auto z ogloszenia

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu GS
Post Reply
pecet3d
Nowy lex user
Model Lexusa: brak

Re: GS mkII - Pytania o auto z ogloszenia

Post by pecet3d »

ledziu - oglądałeś auto z bliska? jak wygląda środek? mocno zużyty? Do Warszawy mam 50km, może się wybiorę w tygodniu.
ledziu
Lex Master
Model Lexusa: gs

Post by ledziu »

Widziałem auto ale jakiś czas temu, żeby coś z grubsza powiedzieć musiałbym jeszcze raz je obejrzeć. Jak jesteś zainteresowany to wstrzymaj się do poniedziałku, podjadę i coś tam Ci naświetle chociaż nie jestem wielkim mechaniorem :biggrin2:
pecet3d
Nowy lex user
Model Lexusa: brak

Post by pecet3d »

Jak by Ci się chciało to by było super poznać jaką opinie właściciela Lexusa :) Ja będę mógł dopiero w środę, chyba że auto stoi gdzieś w Otwocku (patrząc po tablicach) to może i w niedzielę bym w wskoczył.
Na zdjęciach to szczerze mówiąc tak sobie wygląda, w dodatku widać prawy przedni błotnik ma trochę inny kolor ale to V8 kusi ;)
ledziu
Lex Master
Model Lexusa: gs

Post by ledziu »

pecet3d wrote:Jak by Ci się chciało to by było super poznać jaką opinie właściciela Lexusa
Podjadę i zobaczę może nawet jutro albo w niedzielę...
Chciałbym to zgrać z właścicielem auta żeby przejechać się za kierą.
tofex
Lex user
Model Lexusa: LS 400

Post by tofex »

Te niskie przebiegi czasem są możliwe. Ja kupiłem camry w 2006 (95 rok) z przebiegiem 200 kkm, a sprzedałem miesiąc temu z przebiegiem 250kkm- czyli 50kkm w 9 lat. Przyczyna bardzo prosta, półtora roku po zakupie doszedł lex, a camry jeżdziła żona. Jako że do pracy ma 2 km, to czasem robiła sobie spacerek przez tydzień, a nawet jeżdząc codziennie to przybywało góra 5 km. Auto sprzedałem po godzinie od wystawienia na olx, ale stan był adekwatny do przebiegu.
Mat.
Lex user
Model Lexusa: był LS 430 jest RX400h

Post by Mat. »

toms wrote:Co do tego ogłoszenia: http://olx.pl/oferta/lexus-gs-300-lpg-C ... 8d7f7e99c4

To auto było już wcześniej wystawiane tutaj:
http://olx.pl/oferta/lexus-gs-2001-CID5-ID8jLXW.html

A jeszcze wcześniej (w listopadzie) było wystawione coś za około 17K z uwaloną sondą i wyciekiem spod pokrywy zaworów. Ale tego ogłoszenia już nie ma w archiwach. Cena ciągle rośnie, ciekawe czy oryginalny właściciel zmienił lokalizację czy nowy właściciel chce się szybko pozbyć "nabytku"...

To jest mój były samochód. Ogłoszenie z listopada było moje. Z ciekawostek samochód ostatecznie sprzedałem za 14 tyś. zł z hakiem i jak widać każdy kolejny właściciel (a w zasadzie handlarz?) chce na nim jeszcze zarobić. W mojej ocenie samochód jest warty 15 maksymalnie 17 tyś. W momencie sprzedaży jeździł bez problemu, ale nie był idealny. Zabawy z miernikiem lakieru pokazałyby wiele malowanych i szpachlowanych miejsc, skrzynia przy zmianie z 3 na 4 już sobie podszarpywała. Gdyby ktoś był zainteresowany większą ilością informacji to zapraszam na pw, bo jak patrzę na ogłoszenia to zastanawia mnie jak bardzo abstrakcyjny poziom osiągnie cena. W zasadzie i rozrząd i zawieszenie zrobiłem jeszcze ja. No ale pan robił samochód dla siebie... Aczkolwiek zupełnie przypadkiem jeszcze nie zdążył go przerejestrować :biggrin2: Więc albo jest kolejnym handlującym, albo jednak samochód nie jest tak idealny jak zachwalał pan od którego go kupił.

Pozdrawiam
lukas78
Lex Master
Model Lexusa: IS200-> GS 300-> GS 430

Post by lukas78 »

Mat. wrote:
toms wrote:Co do tego ogłoszenia: http://olx.pl/oferta/lexus-gs-300-lpg-C ... 8d7f7e99c4
To auto było już wcześniej wystawiane tutaj:
http://olx.pl/oferta/lexus-gs-2001-CID5-ID8jLXW.html
A jeszcze wcześniej (w listopadzie) było wystawione coś za około 17K z uwaloną sondą i wyciekiem spod pokrywy zaworów. Ale tego ogłoszenia już nie ma w archiwach. Cena ciągle rośnie, ciekawe czy oryginalny właściciel zmienił lokalizację czy nowy właściciel chce się szybko pozbyć "nabytku"...
To jest mój były samochód. Ogłoszenie z listopada było moje. Z ciekawostek samochód ostatecznie sprzedałem za 14 tyś. zł z hakiem i jak widać każdy kolejny właściciel (a w zasadzie handlarz?) chce na nim jeszcze zarobić. W mojej ocenie samochód jest warty 15 maksymalnie 17 tyś. W momencie sprzedaży jeździł bez problemu, ale nie był idealny. Zabawy z miernikiem lakieru pokazałyby wiele malowanych i szpachlowanych miejsc, skrzynia przy zmianie z 3 na 4 już sobie podszarpywała. Gdyby ktoś był zainteresowany większą ilością informacji to zapraszam na pw, bo jak patrzę na ogłoszenia to zastanawia mnie jak bardzo abstrakcyjny poziom osiągnie cena. W zasadzie i rozrząd i zawieszenie zrobiłem jeszcze ja. No ale pan robił samochód dla siebie... Aczkolwiek zupełnie przypadkiem jeszcze nie zdążył go przerejestrować :biggrin2: Więc albo jest kolejnym handlującym, albo jednak samochód nie jest tak idealny jak zachwalał pan od którego go kupił.
Pozdrawiam
W ogłoszeniu jest zapis - "cena za gotówkę do sporej negocjacji..." :biggrin2:
ps. środek auta masakrycznie zajechany :down:
<Czas zmarnowany nie istnieje we wspomnieniach>
kolunio
Lex user
Model Lexusa: is200

Post by kolunio »

Witam
A tego Panowie ktos ogladal?

http://olx.pl/oferta/lexus-gs-430-lpg-w ... 60d8332fcf

Pozdr
Mlody_
Lex user
Model Lexusa: GS400

Post by Mlody_ »

Fajny szybko leci z ceny
MKachnic
Nowy lex user
Model Lexusa: IS 300

Post by MKachnic »

kolunio wrote:Witam
A tego Panowie ktos ogladal?

http://olx.pl/oferta/lexus-gs-430-lpg-w ... 60d8332fcf
Jeżeli nie musisz już kupować auta to wstrzymaj się, bo mam niedaleko i może w poniedziałek się tam wybiorę.
Post Reply

Return to “Lexus GS”