Jest equalizer. Z tego co pamiętam jak odpalisz mużykę i na ekranie się wyświetla co gra to po prawej na górze masz menu w którym to ustawiasz. I to odszielnie dla każdego źródła.
Opinie użytkowników Lexusa NX 350h
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX350h
Re: Opinie użytkowników Lexusa NX 350h
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX
Trzy propozycje, niestety wymagające nakładu pracy …
=Lenusoida
Ktoś na fb sprzedaje siatkę do bagażnika za 400 zł. Mam i jakoś nie umiem się do niej przyzwyczaić. Przypięta, przeszkadza we wkładaniu zakupów, a za każdym razem odpinać i przypinać, to wkurzające, i w sumie to jej nie używam. W poprzednich autach miałam siatkę poziomą, ale sprzedałam ją razem z autem. To był super przydatny gadżet. Używacie tej siatki?
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX 350h Prestige
nexus350, jesteś niezwykle konstruktywnie twórczynexus350 wrote: ↑11 Oct 2023, o 15:18Trzy propozycje, niestety wymagające nakładu pracy …1.png 2.png 3.png
=Lenusoida
Ktoś na fb sprzedaje siatkę do bagażnika za 400 zł. Mam i jakoś nie umiem się do niej przyzwyczaić. Przypięta, przeszkadza we wkładaniu zakupów, a za każdym razem odpinać i przypinać, to wkurzające, i w sumie to jej nie używam. W poprzednich autach miałam siatkę poziomą, ale sprzedałam ją razem z autem. To był super przydatny gadżet. Używacie tej siatki?
-
- Lex user
Cieszę się, że mogłem pomóc w miarę moich możliwości ... ja bym też optował za przedostatnią. Pozdrawiam serdecznie.Lenusoida wrote: ↑11 Oct 2023, o 16:22nexus350, jesteś niezwykle konstruktywnie twórczynexus350 wrote: ↑11 Oct 2023, o 15:18Trzy propozycje, niestety wymagające nakładu pracy …1.png 2.png 3.png
=Lenusoida
. Szczególnie ta przedostatnia jest subtelna
? Pzdr serdecznie
.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX350H
Dostanę pewnie odznakę za wykop roku ale trudnoValigora1 wrote: ↑14 Mar 2023, o 21:25 Mam pytanie otoz jak się loguje do historii serwisu mam komunikat samochód nie zweryfikowany. Z poziomu portalu lexus w zakladce zweryfikuj samochod mam taki komunikat:
Aby potwierdzić, że jesteś właścicielem/właścicielką samochodu, znajdź swój dokument rejestracyjny V5
ZNAJDŹ KOD „WERSJI” (NA PRZYKŁADZIE WYRÓŻNIONY CZERWONYM KOLOREM) I WPISZ PIERWSZĄ CZĘŚĆ KODU*.....
Data nabycia......
Zatwierdź
V5 to angielski dowod rejestracyjny i zdjęcie przykładowe na stronie pokazuje uk registration certyficate.

Pozdrawiam

- slawham
- Lex user
- Model Lexusa: NX 450h+
W homologacji (COC) pozycja 0.2.Luke555 wrote: ↑17 Oct 2023, o 12:06Dostanę pewnie odznakę za wykop roku ale trudnoValigora1 wrote: ↑14 Mar 2023, o 21:25 Mam pytanie otoz jak się loguje do historii serwisu mam komunikat samochód nie zweryfikowany. Z poziomu portalu lexus w zakladce zweryfikuj samochod mam taki komunikat:
Aby potwierdzić, że jesteś właścicielem/właścicielką samochodu, znajdź swój dokument rejestracyjny V5
ZNAJDŹ KOD „WERSJI” (NA PRZYKŁADZIE WYRÓŻNIONY CZERWONYM KOLOREM) I WPISZ PIERWSZĄ CZĘŚĆ KODU*.....
Data nabycia......
Zatwierdź
V5 to angielski dowod rejestracyjny i zdjęcie przykładowe na stronie pokazuje uk registration certyficate.
ktoś ma pomysł jak kod i gdzie można go znaleźć aby odblokować funkcje serwisowe ?
Pozdrawiam![]()
NX 450h+ F Sport obsidiangrau (sonic grey)
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX350H
dzięki ale skąd masz taki dokument ?slawham wrote: ↑17 Oct 2023, o 21:02W homologacji (COC) pozycja 0.2.Luke555 wrote: ↑17 Oct 2023, o 12:06Dostanę pewnie odznakę za wykop roku ale trudnoValigora1 wrote: ↑14 Mar 2023, o 21:25 Mam pytanie otoz jak się loguje do historii serwisu mam komunikat samochód nie zweryfikowany. Z poziomu portalu lexus w zakladce zweryfikuj samochod mam taki komunikat:
Data nabycia......
Zatwierdź
ktoś ma pomysł jak kod i gdzie można go znaleźć aby odblokować funkcje serwisowe ?
Pozdrawiam![]()
- slawham
- Lex user
- Model Lexusa: NX 450h+
COC - „Certificate of Conformity“ - europejska homologacja wystawiana przez Lexus (Toyota) dla każdego samochodu na Europę. Na jego podstawie są wystawiane „narodowe” dokumenty, w Niemczech tzw Brief.
Dostaje to właściciel pojazdu, w wypadku leasingu, towarzystwo leasingowe.
NX 450h+ F Sport obsidiangrau (sonic grey)
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX 350h Prestige
Może już o tym było, ale nie chce mi się szukać w tej gęstwinie, (proszę mnie za to nie opierniczać). Chodzi o taki dziwny, dość głośny chrobot przy hamowaniu, szczególnie na niskim biegu. Czy tak jest tylko na początku, czy zawsze? Zrobiłam ledwo 2,3k km. W żadnym z poprzednich aut tego nie miałam, ale też to moje pierwsze auto hybryda. Bardzo proszę o opinię osoby, które jeżdżą dłużej NX-ami.
-
- Lex user
Nic takiego nie miałem. Ja na Twoim miejscu podjechałbym do dealera i niech oni posłuchają. Zbyt mało informacji, żeby cokolwiek innego sugerować.Lenusoida wrote: ↑21 Oct 2023, o 19:16 Może już o tym było, ale nie chce mi się szukać w tej gęstwinie, (proszę mnie za to nie opierniczać). Chodzi o taki dziwny, dość głośny chrobot przy hamowaniu, szczególnie na niskim biegu. Czy tak jest tylko na początku, czy zawsze? Zrobiłam ledwo 2,3k km. W żadnym z poprzednich aut tego nie miałam, ale też to moje pierwsze auto hybryda. Bardzo proszę o opinię osoby, które jeżdżą dłużej NX-ami.