nie, ciśnie aż do odcięcia ... nie włączyłem tej opcji.krzywydg wrote:Thorgal1 nieźle Cie zjechali na lpg-forum;] Chyba się na Ciebie obrazili, nie dostaniesz od nich kartki na święta... Zgodzę się z Tobą ze ważniejsze jest to kto i jaki zakład będzie zakładał instalacje niż sam sprzęt. Jeśli mogę to polecę Moto-Bajczyk Graniczna 10 DG czas oczekiwania na regulacje, tydzień!! W pytę roboty mają, chłopaki wcześniej w MidaGaz pracowali za dobrych czasów tego zakładu, a teraz są na swoim. Odnośnie doboru instalacji mówiłeś jak dobrze pamiętam że Ci się przełącza na benzynę pow iluś obrotów??
może nie tyle co zjechali co był (bo go wywalili) a teraz widzę że znowu może coś tam napisać jeden kolo który strasznie kłótliwy jest ... może i ma wiedzę ale z ludźmi to się do gadać nie umie.
miałem u Niego zakładać instalkę ale rozmowa była tak "fajna" na PW że odpuściłem wyjazd do Wawy. I chyba miałem rację bo na tym forum kolo ma opinię osoby która umówi się z Tobą na 8 rano w danym miejscu tylko że budzi się dopiero o 11

druga rzecz że trochę ich nie posłuchałem - proponowali stag300 i inny reduktor - reduktor wydawał mi się za słaby a kompa nie umiał bym ustawić więc wybrałem inny ... od czasu pisania na forum lpg mineły 2 lata i nic się złego z autem nie dzieje więc myślę że zrobiłem dobrze (a na pewno zaoszczędziłem na regulacjach)

w AMG *(auto mida gaz) w DG przerobiłem 2 auta a 3 poprawiałem - wydaje mi się że są dobrymi fachowcami - miałem nawet do nich jechać teraz na wymianę filtrów w obu autach - u nich też na regulację czy serwis czekasz około tygodnia - słyszałem że ekipa parę lat temu się wykruszyła ale nie widziałem że otworzyli coś swojego - byłeś tam ? znasz chłopaków ?