Jasne że mamNiemen82 wrote:Zdjęcie fajne mam nadzieję że masz je też w większym formacie bo 123kb to zdecydowanie za mało do kalendarza ( uprzedzę pytanie wielkość zdjęcia powinna być minimum 1,5 MB żeby dobrze wyglądało )

Jasne że mamNiemen82 wrote:Zdjęcie fajne mam nadzieję że masz je też w większym formacie bo 123kb to zdecydowanie za mało do kalendarza ( uprzedzę pytanie wielkość zdjęcia powinna być minimum 1,5 MB żeby dobrze wyglądało )
Te pierwsze dwa to chyba przez pomyłkę Kolega wstawił, bo nie wierzę, że zdjęcie z toitoiem w tle i wyliniałą trawą na pierwszym planie można wstawić jako propozycję do kalendarza...Ar3cki wrote:Parę ode mnie kalendarzowych![]()
Luszi wrote:Te pierwsze dwa to chyba przez pomyłkę Kolega wstawił, bo nie wierzę, że zdjęcie z toitoiem w tle i wyliniałą trawą na pierwszym planie można wstawić jako propozycję do kalendarza...Ar3cki wrote:Parę ode mnie kalendarzowych![]()
Sorry Man !Luszi wrote:Te pierwsze dwa to chyba przez pomyłkę Kolega wstawił, bo nie wierzę, że zdjęcie z toitoiem w tle i wyliniałą trawą na pierwszym planie można wstawić jako propozycję do kalendarza...Ar3cki wrote:Parę ode mnie kalendarzowych![]()
Users browsing this forum: nethobbit and 1 guest