Może uchylisz zatem rąbka tajemnicy jak zepsuć baterię

d_artanian wrote:Phil,
Może uchylisz zatem rąbka tajemnicy jak zepsuć baterię![]()
Z ciekawości - jaki miałeś przebieg? Czy widziałeś słabe działanie baterii etc? Ja dobiłem tydzień temu do 200k ,bateria wg mnie działa dobrze, miałem porównanie z kilkoma innymi hybrydami w wieku od 1-3 lat.
Phil wrote:d_artanian wrote:Phil,
Może uchylisz zatem rąbka tajemnicy jak zepsuć baterię![]()
Z ciekawości - jaki miałeś przebieg? Czy widziałeś słabe działanie baterii etc? Ja dobiłem tydzień temu do 200k ,bateria wg mnie działa dobrze, miałem porównanie z kilkoma innymi hybrydami w wieku od 1-3 lat.
Właśnie nic się nie działo ale wszystko wydarzyło się jakiś miesiąc dwa po zakupie więc mogę czegoś nie wiedzieć. Poprzedni właściciel nie zgłaszał jednak żadnych problemów a gościa dobrze znam. Po prostu pewnego bardzo deszczowego dnia (może to mieć znaczenie) bateria przestała pracować i pojawił się znany z koszmarów posiadaczy hybrydy "Check Hybrid System". Podjechałem do ASO, powiedzieli że bateria do wymiany, zamówili nową i umówiłem się na kolejny tydzień. Co ciekawe w międzyczasie komunikat zniknął i wszystko wróciło do normy. Bałem się że odstąpią od wymiany jak przyjadę ale nic nie mówili i wymienili.
Po czasie wydaje mi się że był to raczej opisywany na forum problem zaśniedziałych styków niż kwestia padnięcia samej baterii. Przy złej wilgotnej pogodzie mogł się ten problem nasilić a później wszystko wróciło do normy.
Anyway - nie narzekam
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests