ja np wejście na cd mam pod wyświetlaczem
Macie coś zrąbane z podłączeniem i wzbudza sie.Gdzie odłączyliście przewody głośnikowe,od którego urządzenia?vegas55 wrote:Witam też zamontowałem taką ramkę z radiem niestety kostka samchodu nie pasowała do żadnego iso na rynku, ta co niby jest do tego lexusa - okazała się zła.
Więc kolega przerobił to.
udało mi się, znaczy koledze podpiąć radio , musieliśmy tylko bezpośrednio głośniki podpiąć, bo jak odcięliśmy tą oryginalną kostkę to w ogóle dźwięku nie mogliśmy znaleźć, także głośniki są bezpośrednio podpięte, no i zasilanie też,ze można słuchać przy wyłączonej stacyjce. ALE tu właśnie motyw dziwny.. . kiedy załączy się stacyjkę, to głośniki charczą i to okropnie, czyli nie da się słuchać radia podczas jazdy Smile próbowaliśmy już nawet zasilanie bezpośrednio z akumulatora podłączyć i to samo, charczą, ale motyw dziwny bo bezpiecznik od radia to ten sam co steruje lusterkami i klimą, zegarkiem, jak go odpięliśmy to przestaje charczeć przy załączonej stacyjce, ale co z tego jak lusterka i klima w tedy nie działa...
może ktoś tym razem coś poradzi
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests