czyli de facto są to bardzo bliźniacze urządzenia? Zresztą kradzież Lexusa odbywa się przez wpięcie w CAN do którego się dostają złodzieje przez nadkole lub konsole centralna, czyli to jeden pies które mamy system zainstalowany?
Masz wyżej 3,6kGhotti wrote:a zdradzisz jaka kwota za te 3,5 roku?
czyli de facto są to bardzo bliźniacze urządzenia? Zresztą kradzież Lexusa odbywa się przez wpięcie w CAN do którego się dostają złodzieje przez nadkole lub konsole centralna, czyli to jeden pies które mamy system zainstalowany?
Ten GAP jest od ceny fakturowej czy rynkowej?Klaudiusz wrote:Ja za cene abonamentu wzialem GAPa 120% za 4k na 4 lata. Jak ukradna to zamawiam RXa na ktorego czeka sie pol roku lub bierze ze stocku.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fakturowa.Nex wrote:Ten GAP jest od ceny fakturowej czy rynkowej?Klaudiusz wrote:Ja za cene abonamentu wzialem GAPa 120% za 4k na 4 lata. Jak ukradna to zamawiam RXa na ktorego czeka sie pol roku lub bierze ze stocku.
No to chyba pomimo tych 120% i tak będą plecyKlaudiusz wrote:Fakturowa.Nex wrote:Ten GAP jest od ceny fakturowej czy rynkowej?Klaudiusz wrote:Ja za cene abonamentu wzialem GAPa 120% za 4k na 4 lata. Jak ukradna to zamawiam RXa na ktorego czeka sie pol roku lub bierze ze stocku.
Plecy moga tez byc jak ktos zalozy Canlocka za 4k a nie bedzie proby kradziezy a co gorsza ukradna…Nex wrote:No to chyba pomimo tych 120% i tak będą plecyKlaudiusz wrote:Fakturowa.Nex wrote: Ten GAP jest od ceny fakturowej czy rynkowej?
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests