nie no to jest brecha roku "z pazlotka po milce"legato97 wrote:chcesz wydac ta kase na felgi z pazlotka po milce

nie no to jest brecha roku "z pazlotka po milce"legato97 wrote:chcesz wydac ta kase na felgi z pazlotka po milce
luka1994sz wrote:A nie ma problemu z przycieraniem koła z przodu przy skręcie i wjechaniu na mały krawężnik tak jak na parkingach jest?
a dlaczego ma odpuścić? ja jeżdżę na gwincie i na 18 i z przodu nic mi nie trze, z tyłu musiałem zagniatać nadkola bo felga mam mniejsze ET przez co bardziej wystaje na zewnątrz. A Tobie obciera pewnie opona o plastik w nadkolu w miejscu takich schodków. Wystarczy go podgrzać opalarką i lekko podgiąć i też nic nie będzie tarło.michalllw wrote:Ja miałem mały problem przy pełym skręcie w lewą lub w prawą strone( nie pamiętak którą ) ale da się z tym żyć. Jeżeli masz obniżone auto to ja bym odpuścił 18'' , 17'' też fajnie wygląda a nie będzie taczki aż takiej...luka1994sz wrote:A nie ma problemu z przycieraniem koła z przodu przy skręcie i wjechaniu na mały krawężnik tak jak na parkingach jest?
Ja chyba wyrośłem już z takich taczek , jeżeli chodzi o wygląd to super będzie wyglądać zglebiony na 18calowej feldze i tyle. Mamy takie drogi jakie mamy i ja nie widze sensu utwardzać auto na codzień. Kupujesz sportowe zawieszenie by pokonywać zakręty z dużą prędkością a prawda jest taka że jedziesz 2 razy wolniej jak serją po dziurach bo poprostu szkoda zawiechy. Jeżeli coś będę kombinować z zawiechą to napewno zostane przy 17calowej feldze ale kolega niech zrobi jak uważa...dS wrote:a dlaczego ma odpuścić? ja jeżdżę na gwincie i na 18 i z przodu nic mi nie trze, z tyłu musiałem zagniatać nadkola bo felga mam mniejsze ET przez co bardziej wystaje na zewnątrz. A Tobie obciera pewnie opona o plastik w nadkolu w miejscu takich schodków. Wystarczy go podgrzać opalarką i lekko podgiąć i też nic nie będzie tarło.michalllw wrote:Ja miałem mały problem przy pełym skręcie w lewą lub w prawą strone( nie pamiętak którą ) ale da się z tym żyć. Jeżeli masz obniżone auto to ja bym odpuścił 18'' , 17'' też fajnie wygląda a nie będzie taczki aż takiej...luka1994sz wrote:A nie ma problemu z przycieraniem koła z przodu przy skręcie i wjechaniu na mały krawężnik tak jak na parkingach jest?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest