Po co to jest

Problemy dotyczące modelu IS
Dawid0ss
Lex Master
Model Lexusa: Lexus GS450h mk3

Re: Po co to jest

Post by Dawid0ss »

W sumie pytanie z tytułu tematu. Pod przednimi siedzeniami są jakby plastikowe dysze skierowane na stopy osób, siedzących na tylnej kanapie. Ale z tych dysz nie wydobywa się żadne powietrze. Próbowałem wszystkie ustawienia wentylacji. Po co to zatem jest ?
Pzdr
blue
Lex Maniak
Model Lexusa: IS200 Sport

Post by blue »

Do wentylacji. Ustaw na nogi i daj nawiew na HI.
Dawid0ss
Lex Master

Post by Dawid0ss »

blue wrote:Do wentylacji. Ustaw na nogi.
Próbowałem. Nic nie wieje. A może te dysze zasysają powietrze ?
blue
Lex Maniak
Model Lexusa: IS200 Sport

Post by blue »

Nie. One dmuchają. Możesz mieć coś niedrożne. Można je zdemontować i wyczyścić (powinny wyskoczyć po pociągnięciu, trzeba poruszać lewo-prawo).
A działa Ci nadmuch na nogi z przodu? To jest ze sobą spięte kanałami powietrznymi, więc musiałbyś mieć chyba gdzieś tam mysz po drodze, żeby nie dmuchało do tyłu ;)
Dawid0ss
Lex Master

Post by Dawid0ss »

blue wrote:Nie. One dmuchają. Możesz mieć coś niedrożne. Można je zdemontować i wyczyścić (powinny wyskoczyć po pociągnięciu, trzeba poruszać lewo-prawo).
A działa Ci nadmuch na nogi z przodu? To jest ze sobą spięte kanałami powietrznymi, więc musiałbyś mieć chyba gdzieś tam mysz po drodze, żeby nie dmuchało do tyłu ;)
Z przodu na przeszczepy wieje przeokrutnie. Czasami się zastanawiam czy stopy mam nadal w aucie, czy to już może ruda podłogę pojadła. Pzdr
endrju1
Lex Master
Model Lexusa: is200

Post by endrju1 »

Jak na przód wieje mocno, a na tył wcale, to coś przytkane. U mnie przy ustawieniu nadmuchu na 3 z przodu wieje dość przyzwoicie i nieco tylko słabiej na tył.
Dawid0ss
Lex Master

Post by Dawid0ss »

endrju1 wrote:Jak na przód wieje mocno, a na tył wcale, to coś przytkane. U mnie przy ustawieniu nadmuchu na 3 z przodu wieje dość przyzwoicie i nieco tylko słabiej na tył.
No dobra. W takim razie się temu przyjrzę. Natomiast dziwne jest to, że po obu stronach te myszy przytkały temat jednocześnie. Pzdr
gs300gs300
Lex user
Model Lexusa: 2002 GS300

Post by gs300gs300 »

W moim GS jest tak, że aby wiało na nogi (tym nawiewem pod kolumna kierowniczą) to trzeba przymknąć albo całkiem zamknąć lewy nawiew.
Post Reply

Return to “IS”