Tutaj się witamy

Zarejestrowałeś się? więc chociaż się przywitaj lub napisz coś o sobie, tak jak kultura tego wymaga
Post Reply
artystaPLASTYK
Nowy lex user
Model Lexusa: Nie

Re: Tutaj się witamy

Post by artystaPLASTYK »

Witam. Mam na imię Darek. Obecnie jeżdżę BMW 330 CI ale planuję zakup Lexusa GS 430 lub 300. Pozdrawiam wszystkich.
kropi
Nowy lex user
Model Lexusa: in spe

Post by kropi »

Witam, nie mam jeszcze zadnego Lexusa ale rozgladam sie pomalu za rx-em. Pozdrawiam wszystkich! :)
elektrownik
Lex user
Model Lexusa: IS 200

Post by elektrownik »

Hello! Do tej pory przez kilka lat użytkuję Mitsubishi i zamierzam zmienić auto na IS200. Myślę, że pomożecie mi z wyborem. Pozdrawiam wszystkich. :)
Image
kwiacior
Nowy lex user
Model Lexusa: GS 450h

Post by kwiacior »

Cześć, mam na imię Marcin.
Po 2 miesiącach szukania auta, czytania opinii użytkowników na forach internetowych wybrałem auto, które ma mi służyć w życiu codziennym jak i służbowym.
Lexus GS 450h - aktualnie brat kolegi robi rekonesans w Essen pojedyńczej sztuki.
Do wyboru było : Audi A6 3.0 tdi , BMW 530/535 d , Mercedes E320cdi.
O lexusie nie myślałem - doradził mi kolega, obeznany w branży.

Jak tylko, będę mieć pozytywne info z reichu, niezwłocznie dam znać.
Auto ideał.

PS. tylko ten model wchodzi w grę i będzie tak czy inaczej.
tomekb
Lex Master
Model Lexusa: Avensis t25 1,8 aut, rx300 2gen.

Post by tomekb »

No i gratuluje decyzji zapraszam jak zakupisz do dzilau moje auto i podizlenie nsier z nmai wrazeniami bo nikt pochwalic sie nie chce
nickel
Nowy lex user
Model Lexusa: is200

Post by nickel »

Witam,mam is200. Zarposił mnie do waszego forum miły kolega(is200) jadący za mną az pod dom ,widząc to poświęcenie rarejstrowałem się tak jak obiecałem.
Gdy zrobi się cieplej opisze swoje autko.
Rici
Administrator
Model Lexusa: 3GS

Post by Rici »

nickel wrote:Witam,mam is200. Zarposił mnie do waszego forum miły kolega(is200) jadący za mną az pod dom ,widząc to poświęcenie rarejstrowałem się tak jak obiecałem.
Gdy zrobi się cieplej opisze swoje autko.
Witam serdecznie, widzisz jednak opłacało się jechać za tobą :) miło że zawitałeś i mam nadzieje że będziesz udzielał się na naszym forum.
Image
johnnyVSjohnny
Lex user
Model Lexusa: IS200

Post by johnnyVSjohnny »

Łelkam ewrybady!

Zarejestrowałem się już dawno temu, ale dopiero oficjalnie witam ;). Od dłuższego czasu jestem na temacie wymiany mojej poczciwej, prawie pełnoletniej już Civiny... Cały czas wahałem się pomiędzy Prelude VTI a IS200. Auta zupełnie inne, ale jedyne dwa w danej kwocie, które mnie pociągają i nie mają zbyt dużo "minusów". Serio...
Ostatnio doszedłem do wniosku, że czas się w końcu zdecydować, a że fajnych Hond niedostatek i robię się powoli niecierpliwy, skłaniam się coraz bardziej ku Lexowi (zwłaszcza, że ślinię się ostatnio do jednego takiego forumowego, co to jest na sprzedaż ;). Jeśli sytuacja się nie zmieni to niedługo może i napiszę w dziale "moje auto" ;).

pzdr.
J.
Dario
Lex user
Model Lexusa: SC

Post by Dario »

Witam wszystkich forumowiczów.

Jestem na etapie poszukiwania IS'a.
Własnie sprzedałem A4 i przymierzam się do Lexa.
Wierzę, że forum będzie pomocne i dzięki Wam utwierdzę się w przekonaniu, że Lexus to słuszny wybór.

Mam również nadzieję, że podobnie jak marka Lexus, forum jest na najwyższym poziomie ;-)

Pozdrawiam serdecznie
Darek
Pozdrawiam
Darek
michal_5000
Lex user
Model Lexusa: GS 2nd gen

Post by michal_5000 »

Witam wszystkich 8-)

Nazywam się Michał a mieszkam/pracuję w Warszawie.
Aktualnie przemieszczam się BMW 740i z końca generacji E38 (dość ciekawy egzemplarz, BTW). Dla mniej zorientowanych - tak to wygląda:
Pomimo, że przygoda z BMW trwa już kilka lat, ostatnio coraz poważniej myślę o Lexusie GS300/GS430 (generacji S161). Tym bardziej cieszy mnie, że powstało takie forum i liczę, że pomożecie rozwiac moje wątpliwości w temacie tych zacnych aut... ;)

Pozdrawiam!
Post Reply

Return to “Przywitanie”