Tutaj się witamy
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Nie
Re: Tutaj się witamy
Witam. Mam na imię Darek. Obecnie jeżdżę BMW 330 CI ale planuję zakup Lexusa GS 430 lub 300. Pozdrawiam wszystkich.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: in spe
Witam, nie mam jeszcze zadnego Lexusa ale rozgladam sie pomalu za rx-em. Pozdrawiam wszystkich! 

- elektrownik
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
Hello! Do tej pory przez kilka lat użytkuję Mitsubishi i zamierzam zmienić auto na IS200. Myślę, że pomożecie mi z wyborem. Pozdrawiam wszystkich. 

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: GS 450h
Cześć, mam na imię Marcin.
Po 2 miesiącach szukania auta, czytania opinii użytkowników na forach internetowych wybrałem auto, które ma mi służyć w życiu codziennym jak i służbowym.
Lexus GS 450h - aktualnie brat kolegi robi rekonesans w Essen pojedyńczej sztuki.
Do wyboru było : Audi A6 3.0 tdi , BMW 530/535 d , Mercedes E320cdi.
O lexusie nie myślałem - doradził mi kolega, obeznany w branży.
Jak tylko, będę mieć pozytywne info z reichu, niezwłocznie dam znać.
Auto ideał.
PS. tylko ten model wchodzi w grę i będzie tak czy inaczej.
Po 2 miesiącach szukania auta, czytania opinii użytkowników na forach internetowych wybrałem auto, które ma mi służyć w życiu codziennym jak i służbowym.
Lexus GS 450h - aktualnie brat kolegi robi rekonesans w Essen pojedyńczej sztuki.
Do wyboru było : Audi A6 3.0 tdi , BMW 530/535 d , Mercedes E320cdi.
O lexusie nie myślałem - doradził mi kolega, obeznany w branży.
Jak tylko, będę mieć pozytywne info z reichu, niezwłocznie dam znać.
Auto ideał.
PS. tylko ten model wchodzi w grę i będzie tak czy inaczej.
-
- Lex Master
- Model Lexusa: Avensis t25 1,8 aut, rx300 2gen.
No i gratuluje decyzji zapraszam jak zakupisz do dzilau moje auto i podizlenie nsier z nmai wrazeniami bo nikt pochwalic sie nie chce
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is200
Witam,mam is200. Zarposił mnie do waszego forum miły kolega(is200) jadący za mną az pod dom ,widząc to poświęcenie rarejstrowałem się tak jak obiecałem.
Gdy zrobi się cieplej opisze swoje autko.
- Rici
- Administrator
- Model Lexusa: 3GS
Witam serdecznie, widzisz jednak opłacało się jechać za tobąnickel wrote:Witam,mam is200. Zarposił mnie do waszego forum miły kolega(is200) jadący za mną az pod dom ,widząc to poświęcenie rarejstrowałem się tak jak obiecałem.

- johnnyVSjohnny
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
Łelkam ewrybady!
Zarejestrowałem się już dawno temu, ale dopiero oficjalnie witam
. Od dłuższego czasu jestem na temacie wymiany mojej poczciwej, prawie pełnoletniej już Civiny... Cały czas wahałem się pomiędzy Prelude VTI a IS200. Auta zupełnie inne, ale jedyne dwa w danej kwocie, które mnie pociągają i nie mają zbyt dużo "minusów". Serio...
Ostatnio doszedłem do wniosku, że czas się w końcu zdecydować, a że fajnych Hond niedostatek i robię się powoli niecierpliwy, skłaniam się coraz bardziej ku Lexowi (zwłaszcza, że ślinię się ostatnio do jednego takiego forumowego, co to jest na sprzedaż
. Jeśli sytuacja się nie zmieni to niedługo może i napiszę w dziale "moje auto"
.
pzdr.
J.
Zarejestrowałem się już dawno temu, ale dopiero oficjalnie witam

Ostatnio doszedłem do wniosku, że czas się w końcu zdecydować, a że fajnych Hond niedostatek i robię się powoli niecierpliwy, skłaniam się coraz bardziej ku Lexowi (zwłaszcza, że ślinię się ostatnio do jednego takiego forumowego, co to jest na sprzedaż

pzdr.
J.
-
- Lex user
- Model Lexusa: SC
Witam wszystkich forumowiczów.
Jestem na etapie poszukiwania IS'a.
Własnie sprzedałem A4 i przymierzam się do Lexa.
Wierzę, że forum będzie pomocne i dzięki Wam utwierdzę się w przekonaniu, że Lexus to słuszny wybór.
Mam również nadzieję, że podobnie jak marka Lexus, forum jest na najwyższym poziomie
Pozdrawiam serdecznie
Darek
Jestem na etapie poszukiwania IS'a.
Własnie sprzedałem A4 i przymierzam się do Lexa.
Wierzę, że forum będzie pomocne i dzięki Wam utwierdzę się w przekonaniu, że Lexus to słuszny wybór.
Mam również nadzieję, że podobnie jak marka Lexus, forum jest na najwyższym poziomie

Pozdrawiam serdecznie
Darek
Pozdrawiam
Darek
Darek
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS 2nd gen
Witam wszystkich
Nazywam się Michał a mieszkam/pracuję w Warszawie.
Aktualnie przemieszczam się BMW 740i z końca generacji E38 (dość ciekawy egzemplarz, BTW). Dla mniej zorientowanych - tak to wygląda:
Pomimo, że przygoda z BMW trwa już kilka lat, ostatnio coraz poważniej myślę o Lexusie GS300/GS430 (generacji S161). Tym bardziej cieszy mnie, że powstało takie forum i liczę, że pomożecie rozwiac moje wątpliwości w temacie tych zacnych aut...
Pozdrawiam!

Nazywam się Michał a mieszkam/pracuję w Warszawie.
Aktualnie przemieszczam się BMW 740i z końca generacji E38 (dość ciekawy egzemplarz, BTW). Dla mniej zorientowanych - tak to wygląda:
Pomimo, że przygoda z BMW trwa już kilka lat, ostatnio coraz poważniej myślę o Lexusie GS300/GS430 (generacji S161). Tym bardziej cieszy mnie, że powstało takie forum i liczę, że pomożecie rozwiac moje wątpliwości w temacie tych zacnych aut...

Pozdrawiam!