No jestem na najlepszej drodzepiotr wrote:3 Jan 1970, o 23:29 No i w końcu. Leasing załatwiony, auto zarejestrowane, ubezpieczone. Na początku tygodnia odbiór.
Czy ktoś pobije mnie w długości czekania na auto? Bo u mnie to 1.5 roku.

No jestem na najlepszej drodzepiotr wrote:3 Jan 1970, o 23:29 No i w końcu. Leasing załatwiony, auto zarejestrowane, ubezpieczone. Na początku tygodnia odbiór.
Jakoś się dowiadywałeś? Niby jak zamawiałem to mi odradzano szyberdach bo miał opóźnić produkcję.Nex wrote: ↑23 Jun 2023, o 14:20No jestem na najlepszej drodzepiotr wrote:3 Jan 1970, o 23:29 No i w końcu. Leasing załatwiony, auto zarejestrowane, ubezpieczone. Na początku tygodnia odbiór.
zamówienie z lutego 22 a jeszcze nawet nie mam slotu produkcyjnego
ja czekam 18 miesięcypiotr wrote:3 Jan 1970, o 23:29 No i w końcu. Leasing załatwiony, auto zarejestrowane, ubezpieczone. Na początku tygodnia odbiór.
Tak dowiadywałem się u mojego handlowca. Niby ma być produkowany w lipcu i do odbioru we wrześniu w co kompletnie nie wierzę. Nie dostałem jeszcze info o slocie więc jeśli dostanę to na dniach to już z produkcją wpadam w sierpień a gdzie to jeszcze do odbioru. Podejrzewam że będzie pazdziernik/listopad.Hucek wrote:Jakoś się dowiadywałeś? Niby jak zamawiałem to mi odradzano szyberdach bo miał opóźnić produkcję.Nex wrote: ↑23 Jun 2023, o 14:20No jestem na najlepszej drodzepiotr wrote:3 Jan 1970, o 23:29 No i w końcu. Leasing załatwiony, auto zarejestrowane, ubezpieczone. Na początku tygodnia odbiór.
zamówienie z lutego 22 a jeszcze nawet nie mam slotu produkcyjnego
Ja mam zamówienie z 3/22. Pierwotnie było 05/23. Przesunięcie na 03/24 i nagle pod koniec maja SMS, że przetwarzają.
Dziś SMS, że opuścił fabrykę. W sumie nie wiem czy go jeszcze chcę szczerze mówiąc
Prestige + Design + Tazuna. Sonic Titanium.
6.280 Nie musiałem mieć GAPthomask wrote: ↑23 Jun 2023, o 17:20ja czekam 18 miesięcypiotr wrote:3 Jan 1970, o 23:29 No i w końcu. Leasing załatwiony, auto zarejestrowane, ubezpieczone. Na początku tygodnia odbiór.
, w przyszły piątek odbieram.
Jeśli to nie tajemnica to jaką kwotę masz za ubezpieczenie ? Masz też ubezpieczenie GAP ?
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests