Zakup Lexusa NX 350h

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
vki
Lex user
Model Lexusa: NX 350h

Re: Zakup Lexusa NX 350h

Post by vki »

Ghotti wrote:Na grupie FB piszą ze jest problem transportu samochodów z Belgii ;) dobrze nie mieć tego problemu i nadal czekam na produkcje po roku…. :(
Jaki znowu problem z transportem ?. O co kaman do jasnej ciasnej :angry:
Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Post by Ghotti »

gpson
Lex user
Model Lexusa: NX 450h+

Post by gpson »

Ghotti wrote:zaczęli Ci produkować czy tam potwierdzili, więc może jest u mnie nadzieja że coś się w końcu po 11 msc ruszy :D ktoś ma zamówienie marzec 2023 + i moze zobaczyć jak wygląda pierwsza kropka? szara czy też czarna?
U mnie dzis sie pojawił „ptaszek - v” przy pierwszej kropce i status zmienił sie na zamowie w toku… maila ani smsa zadnego dzis nie otrzymalem… sms z przydzieleniem slotu otrzymalem 27 pazdziernika.
Zamowienie skladalem w ostatnich dniach grudnia zeszlego roku… w pazdzierniku handlowiec mi niby pisal ze dostawa na marzec 2023…
gpson
Lex user

Post by gpson »

gpson wrote:
Ghotti wrote:zaczęli Ci produkować czy tam potwierdzili, więc może jest u mnie nadzieja że coś się w końcu po 11 msc ruszy :D ktoś ma zamówienie marzec 2023 + i moze zobaczyć jak wygląda pierwsza kropka? szara czy też czarna?
U mnie dzis sie pojawił „ptaszek - v” przy pierwszej kropce i status zmienił sie na zamowie w toku… maila ani smsa zadnego dzis nie otrzymalem… sms z przydzieleniem slotu otrzymalem 27 pazdziernika.
Zamowienie skladalem w ostatnich dniach grudnia zeszlego roku… w pazdzierniku handlowiec mi niby pisal ze dostawa na marzec 2023…
Ooo wlasnie dostalem smsa ze produkcja sie rozpoczela :szok:
Klaudiusz
Lex Master
Model Lexusa: NX350h

Zakup Lexusa NX 350h

Post by Klaudiusz »

gpson wrote:
gpson wrote:
Ooo wlasnie dostalem smsa ze produkcja sie rozpoczela :szok:
Co zamawiales? Jaki kolor i wyposazenie?

NX350h Presige Design Tazuna - Sonic white. 31.12.2021.
gpson
Lex user

Post by gpson »

Klaudiusz wrote: Co zamawiales? Jaki kolor i wyposazenie?

Nx450h+ prestige + design + tazuna sonic gray i wnetrze czerwone
Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Post by Ghotti »

podałbyś kiedy zamawiany :P
teraz sobie pluje w brodę że nie wziąłem 450h design tazuna no ale cóż ;)
gpson
Lex user

Post by gpson »

Ghotti wrote:podałbyś kiedy zamawiany :P
teraz sobie pluje w brodę że nie wziąłem 450h design tazuna no ale cóż ;)
Ostatnie dni grudnia 2021. Każdy ma jakieś dylematy po tak długim czasie oczekiwania... :biggrin2:
paweU
Lex user
Model Lexusa: NX350h

Post by paweU »

Niesamowite. Ciekawe co jeszcze po drodze się wydarzy do chwili odbioru. W tej chwili już 30 dni stoi w Belgii.
Ja już prawie na finiszu, także dużo cierpliwości dla oczekujących odbioru w przyszłym roku.
Ruda
Lex user
Model Lexusa: Nx350h

Post by Ruda »

To jest ciekawe z tym postojem w Belgii. Bo mój od tygodnia do mnie jedzie - dostałam komunikat, ze jedt w transporcie do Polski z Belgii . I teraz od czego to zależy, ze te, ktore przybyły wcześniej jeszcze tam czekają a mój później przybyły jest już w drodze do Polski.

Może macie jakiś błąd w statusach ??
Post Reply

Return to “Lexus NX”