Jaki znowu problem z transportem ?. O co kaman do jasnej ciasnejGhotti wrote:Na grupie FB piszą ze jest problem transportu samochodów z Belgiidobrze nie mieć tego problemu i nadal czekam na produkcje po roku….

Jaki znowu problem z transportem ?. O co kaman do jasnej ciasnejGhotti wrote:Na grupie FB piszą ze jest problem transportu samochodów z Belgiidobrze nie mieć tego problemu i nadal czekam na produkcje po roku….
U mnie dzis sie pojawił „ptaszek - v” przy pierwszej kropce i status zmienił sie na zamowie w toku… maila ani smsa zadnego dzis nie otrzymalem… sms z przydzieleniem slotu otrzymalem 27 pazdziernika.Ghotti wrote:zaczęli Ci produkować czy tam potwierdzili, więc może jest u mnie nadzieja że coś się w końcu po 11 msc ruszyktoś ma zamówienie marzec 2023 + i moze zobaczyć jak wygląda pierwsza kropka? szara czy też czarna?
Ooo wlasnie dostalem smsa ze produkcja sie rozpoczelagpson wrote:U mnie dzis sie pojawił „ptaszek - v” przy pierwszej kropce i status zmienił sie na zamowie w toku… maila ani smsa zadnego dzis nie otrzymalem… sms z przydzieleniem slotu otrzymalem 27 pazdziernika.Ghotti wrote:zaczęli Ci produkować czy tam potwierdzili, więc może jest u mnie nadzieja że coś się w końcu po 11 msc ruszyktoś ma zamówienie marzec 2023 + i moze zobaczyć jak wygląda pierwsza kropka? szara czy też czarna?
Zamowienie skladalem w ostatnich dniach grudnia zeszlego roku… w pazdzierniku handlowiec mi niby pisal ze dostawa na marzec 2023…
Co zamawiales? Jaki kolor i wyposazenie?gpson wrote:Ooo wlasnie dostalem smsa ze produkcja sie rozpoczelagpson wrote:U mnie dzis sie pojawił „ptaszek - v” przy pierwszej kropce i status zmienił sie na zamowie w toku… maila ani smsa zadnego dzis nie otrzymalem… sms z przydzieleniem slotu otrzymalem 27 pazdziernika.Ghotti wrote:zaczęli Ci produkować czy tam potwierdzili, więc może jest u mnie nadzieja że coś się w końcu po 11 msc ruszyktoś ma zamówienie marzec 2023 + i moze zobaczyć jak wygląda pierwsza kropka? szara czy też czarna?
Zamowienie skladalem w ostatnich dniach grudnia zeszlego roku… w pazdzierniku handlowiec mi niby pisal ze dostawa na marzec 2023…
Klaudiusz wrote: Co zamawiales? Jaki kolor i wyposazenie?
Ostatnie dni grudnia 2021. Każdy ma jakieś dylematy po tak długim czasie oczekiwania...Ghotti wrote:podałbyś kiedy zamawiany![]()
teraz sobie pluje w brodę że nie wziąłem 450h design tazuna no ale cóż
Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 9 guests