Tu Lexus 200t to jedynie 2.0 turbo, może ta cena jest za IS 350 ?

Każdy ma wybór, jednemu wystarczy "golas", kogoś innego stać na więcej i lubi mieć dobrze wyposażony samochód. Dla niektórych GS, czy LS po prostu są za duże, wystarczy "mały" IS i z pewnością wyłożą taką kasę. Pół roku temu kupując nowy samochód natknąłem się w salonie Audi na A4 za 324 tys brutto. Czy każdy z "takich psychopatów" się leczy? Wątpię, po prostu mają kasę. A kto bogatemu zabroni?adamsky73 wrote:Z całym szacunkiem ale wydanie 270k na auto wielkości IS-a powinno się kwalifikować od razu do leczenia psychiatrycznego.
Dokładnie. Dzięki takiej postawie za 4-5 lat można kupić takie auto za 40% wartości golasapawelwone wrote:A kto bogatemu zabroni?
Brałem pod uwagę Jaguara, XE w wersji 3.0 340 KM dobrze wyposażony kosztuje ponad 350 tys. zł, plus jest taki, że nie ma zbyt wielu egzemplarzy na naszym rynku, ale IS bije go na głowę jeśli chodzi o wygląd ( oczywiście wg mnie). A XF 3.0 340 KM (lub 380 KM), to wydatek rzędu 400 000 zł w niezłej konfiguracji (full ponad 450 tys zł). A Infiniti w ogóle do mnie wizualnie nie przemawia.pss wrote:Infiniti czy Jaguar w podobnej cenie sprzedadzą v6 z mające pierwsze 360KM, a drugie 340KM.
Tu Lexus 200t to jedynie 2.0 turbo, może ta cena jest za IS 350 ?
Jesli dobrze zrozumialem pytanie (rabat flotowy/korporacyjny to ustalony miedzy importerem a konkretna firma, czy to z "MISiam" (firmy Male i Srednie - procent upustu zaproponowany przez importera) jak i duzym firmamy, ktorych floty robia zakupy hurtowe (dzial sprzedazy , ktory je obsuguje przedstawia nowa oferte na kazede zamowienie, ofertujac auta z aftersales i dodajac inne bonusy, oferty sa negocjowalne, a zeby uprzyjemnic proces zakupu zdarza sie, ze TMP zaprasza na jakis event lub mkejsce atrakcyjniejsze od salonu.piwoman wrote:@Jubeusz, a myślisz, że rabaty flotowe będą na podobnym pozomie co dla obecnego modelu?
Zastanawiam się ciągle i bije z myślami, czy czekać na polifta, czy raczej kupić w tej chwili IS200t w tej wersji F-Impression z dodatkami...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests