Chcę kupić IS200T opinie , uwagi , podpowiedzi
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200t
Re: Chcę kupić IS200T opinie , uwagi , podpowiedzi
Mogliby napisać. Ale większe znaczenie miałby MirrorLink, z odpalaniem da się żyć ;p
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200T '16
Od siebie dodam a'propo tego modelu, ze manetki dzialaja rowniez w trybie automatycznym, dzieki czemu latwo wymusic redukcje skrzynii np. przez wyprzedzaniem 
To info dla takich jak ja, ktorzy cale zycie na manualnych skrzyniach jezdzili
Dla mnie ten ficzer zamienil Leksusowy automat w cos lepsiejszego niz manual, ktorego mi troche przy rozpoczynaniu wyprzedzania brakowalo.

To info dla takich jak ja, ktorzy cale zycie na manualnych skrzyniach jezdzili

Dla mnie ten ficzer zamienil Leksusowy automat w cos lepsiejszego niz manual, ktorego mi troche przy rozpoczynaniu wyprzedzania brakowalo.
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: is200t
Mirrorlink, mirrorlinkiem, ale mogli by dać update softu na tą reakcje gazu, a raczej "oczekiwanie na moc" 
Ale co do Mirrolinka na 99% zostało to już zakopane w IT i nikt tego nie będzie dotykał.
Nowe auta od 2017/2018 pewnie puszczą z tą nową technologia Toyoty robiącą mirror smartfonów.
Mogli by chociaż dać szansę na wgranie tego do starszych modeli...

Ale co do Mirrolinka na 99% zostało to już zakopane w IT i nikt tego nie będzie dotykał.
Nowe auta od 2017/2018 pewnie puszczą z tą nową technologia Toyoty robiącą mirror smartfonów.
Mogli by chociaż dać szansę na wgranie tego do starszych modeli...
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS
Witam,
Panowie wziąłem IS200t F-impression na weekend o zaletach pisał nie będę, ale jest kilka rzeczy, które mnie bolą:
1) inteligenty kluczyk - otwieranie OK - ale co z zamykaniem? czy naprawdę trzeba zamykać go z pilota? (notabene pilot jest strasznie brzydki..)
2) system multimedialny - co mają znaczyć te lagi? przewijanie po wyborze (audio, samochód, informacja, mapa etc.), z czego wynika te lagowanie? przecież to jest kpina jakaś... już nie wspomne o tym, że jeżeli wybierze się daną opcję to ekran się przełącza i jest 1 sekundowe czarne tło...
3) spalanie - no spalanie nie powala.. naprawdę liczyłem, na to, że zejdzie poniżej 10l, ale widzę, że to może być ciężkie do zrealizowania
zrobiłem też trochę kilometrów nową mazdą 6 - reflektory ledowe i adaptacyjne światła drogowe to jest naprawdę mistrzostwo.. jeżeli w poliftowym ISie będą takie same i aktywny tempomat, który będzie działał do 0 to zamawiam go bez zastanowienia
Panowie wziąłem IS200t F-impression na weekend o zaletach pisał nie będę, ale jest kilka rzeczy, które mnie bolą:
1) inteligenty kluczyk - otwieranie OK - ale co z zamykaniem? czy naprawdę trzeba zamykać go z pilota? (notabene pilot jest strasznie brzydki..)
2) system multimedialny - co mają znaczyć te lagi? przewijanie po wyborze (audio, samochód, informacja, mapa etc.), z czego wynika te lagowanie? przecież to jest kpina jakaś... już nie wspomne o tym, że jeżeli wybierze się daną opcję to ekran się przełącza i jest 1 sekundowe czarne tło...
3) spalanie - no spalanie nie powala.. naprawdę liczyłem, na to, że zejdzie poniżej 10l, ale widzę, że to może być ciężkie do zrealizowania
zrobiłem też trochę kilometrów nową mazdą 6 - reflektory ledowe i adaptacyjne światła drogowe to jest naprawdę mistrzostwo.. jeżeli w poliftowym ISie będą takie same i aktywny tempomat, który będzie działał do 0 to zamawiam go bez zastanowienia

- Jubeusz
- Lex user
- Model Lexusa: IS300h XE30
MY17 nie bedzie mial poki co wersji F-Impression, pozostaje F-Sport w 200t od 188900zl. Reflektory FullLED +2500zl choc nie jest to informacja potwierdzona, jutro ma byc potwierdzona. Aktywny tempomat wymaga zamowienia pakietu Lexus Safety System+ za 13300zl. Nie wiem jak w F Sporcie, ale np. linia Elegance mimo takiej samej nazwy w MY17 jest mocno zubozona w porownaniu do tej z modelu przedliftowego.
-
- Lex user
Co do wad - jak komuś coś postukuje ze słupka B na wybojach, to niech sobie spróbuje obwinąć zatrzask zamka (ta literka U wystająca ze słupka) z tej zewnętrznej strony taśmą izolacyjną. Mi pomogło (oczywiście tymczasowo, nie będę tolerował chałupniczej naprawy w nowym samochodzie za 150 kafli), a niestety ASO się nie dopatrzyło, że to tam stuka... ciekawe czy chociaż naprawią za pierwszym podejściem. 
Co do full-ledów w polifcie - to będą takie trójprojektorowe jak w GSie?

Co do full-ledów w polifcie - to będą takie trójprojektorowe jak w GSie?
- Jubeusz
- Lex user
Oczywiscie juz bylem przekonany ze jutro wszystko bedzie wiadomo mylac 20 pazdziernika z tym wtorkiem... Eh sam sobie sprawilem rozczarowanie buehehe.
-
- Lex user
Naciśnij salon, to ci wszystko wyśpiewają. Oni już wszystko wiedzą. 

-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200T '16
Adaptacyjne drogowe - chodzi o automatycznie sie wlaczajace ?piwoman wrote:Witam,
- Jubeusz
- Lex user
Lexfan : tak off/on gdy mozliwe oslepianie.
Matrycowe sie nie wylaczaja calkiem tylko adaptuja parametry swiatla do warunkow
Matrycowe sie nie wylaczaja calkiem tylko adaptuja parametry swiatla do warunkow