Przepraszam, dopiero zauważyłem :p na chwile obecna 632tys, żadnych remontów chyba nie przechodził, ale silnik chodzi jak złoto, skrzynie ma swoją raczej i tez pracuje idealnie - coś pięknego, bez zawahania kupiłbym drugiego lexa z przebiegiem ponad pół banki, oby był tak zadbany jak mój.luki90 wrote:gruby przebieg, jakiś remont był już grany ? sorry za OTBOHEN wrote:GS300, 1998r, 627tyś, od 1999roku w Polsce.
Jedyny przebieg w jaki jestem wstanie uwierzyc bez zajakniecia:) strasznie duzo tu rodzynkow na forum z przebiegami 10-15tys rocznie:PBOHEN wrote:Przepraszam, dopiero zauważyłem :p na chwile obecna 632tys, żadnych remontów chyba nie przechodził, ale silnik chodzi jak złoto, skrzynie ma swoją raczej i tez pracuje idealnie - coś pięknego, bez zawahania kupiłbym drugiego lexa z przebiegiem ponad pół banki, oby był tak zadbany jak mój.luki90 wrote:gruby przebieg, jakiś remont był już grany ? sorry za OTBOHEN wrote:GS300, 1998r, 627tyś, od 1999roku w Polsce.
A ja nie widzę w tym nic dziwnego tym bardziej że dawno już nie widziałem lexa tdi a w dodatku przepłacając parę złoty często mamy sztukę dziewicząsebek8888 wrote:
Jedyny przebieg w jaki jestem wstanie uwierzyc bez zajakniecia:) strasznie duzo tu rodzynkow na forum z przebiegami 10-15tys rocznie:P
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests