Na 50'-ce b. dobrze widać napisy

Ja ma Samsunga http://www.samsung.com/pl/consumer/tv-a ... ab=featureforest wrote:klexus ma PS3 i mówił że gra na Samsungu... nic więcej nie wiemmoże zawita to się wypowie, bo słyszałem że coś mu ten TV szwankował
forest mam nadzieje że kolesiowi z media wspomniałeś że ma służyć do katowania PS3 , Ja jak na razie nie trafiłem na plazmę która dorówna LCD pod względem ostrości i jasnościforest wrote:byłem dziś w Media... no i po rozmowie z kolesiem z działu TV bardziej utwierdziłem się w plaźmie
zauważyłem że LED jest troche droższy od Plazmy, ale gdy zapytałem który jest lepszy (55" plazma czy 50" Led) to stanowczo stwierdził że Plazma
zauważyłem też że niektóre plazmy dorównują jasnością obrazu do lcd
no i ziom jeszcze stwierdził że w mniej oświetlonym pokoju lub wieczorem plazma jest o niebo lepsza od leda
aha, w Media też sprzedają okulary LG do 3D 5szt. po 100zł.prawie jak za free
tak się składa że w tym siedzę i tylko i wyłącznie plazma, pionier lub panasonic, a że pionier się wycofał to pozostaje panasonicdS wrote:Tylko i wyłącznie plazma Panasa. Jak chcesz z 3D to np model TX-P50VT30
Miałeś okazję pograć dłużej na plazmie czy to wrażenia z szybkiego o-grepa ? Mi gra się komfortowo - jeśli kupujący forumowicz chce sprawdzić osobiście to zapraszam na priv (moja lokalizacja Piaseczno).Lex wrote:forest wrote:byłem dziś w Media... no i po rozmowie z kolesiem z działu TV bardziej utwierdziłem się w plaźmie
forest mam nadzieje że kolesiowi z media wspomniałeś że ma służyć do katowania PS3 , Ja jak na razie nie trafiłem na plazmę która dorówna LCD pod względem ostrości i jasności
Mój kolega dopadł miesiąc temu Pansonica 50" 3D za 5200PLN (bezVacie) i to był super zakup. Jest mega zadowolony (też pocina w PS3).forest wrote:no dobra... ale nawet jakbym chciał kupić LCD/LED w 60" i z 3D to raczej nic nie znajde...
same duże ekrany widziałem tylko w plaźmie, oczywiście nie zamierzam wydać więcej niż 5k.
musze poszukać wśród znajomych kto ma plazme i pooglądać film w dzień (przy słońcu) bo widze że zdania są podzielone... niektórzy mówią że da rade oglądać inni mówią że nie
hehe, swoją drogą kupno TV w dzisiejszych czasach to nie fifi rifi... tylko głębszy temat
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests