Dywaniki

Problemy dotyczące modelu IS
Post Reply
turkus
Lex Driver
Model Lexusa: is 300 SC

Re: Dywaniki

Post by turkus »

Ja nabyłam te z Allegro, jutro wysyłka, dam znać jak dotrą. 79 z przesyłką, nie spodziewam się rewelacji, ale z drugiej strony to tylko kawałek gumy. A z trzeciej plucha się zaczęła :angry:
kolunio
Lex user
Model Lexusa: is200

Post by kolunio »

No i jak tam dywaniki?
givenchy30
Lex user
Model Lexusa: GS300 MK III

Post by givenchy30 »

Czekamy na fotki dywaników. Jestem także zainteresowany takim posłaniem pod nózki:)
turkus
Lex Driver

Post by turkus »

O tych z Allegro zapomnijcie. Przeleżały w aucie jeden dzień, śmierdziały niemiłosiernie, jutro planuję wywalić je na balkon, może się wywietrzą. Ogólnie katastrofa. W witpolu rzeczywiście nie mają gumowych, w tej drugiej firmie, do której strony link jest w wątku, trochę ryzykownie kupować, bo są robione na zamówienie i nie można zwrócić.
Dawid0ss
Lex Master
Model Lexusa: Lexus GS450h mk3

Post by Dawid0ss »

Ja od siebie mogę z czystym sumieniem polecić dywaniki poniższej firmy

http://www.adaszo.pl/

Kupiłem u nich kilka miesięcy temu welurowe. Można poprosić o zapasowy dywanik kierowcy. Zapłaciłem 190 zł za komplet + dodatkowy kierowcy. Dywaniki idealnie pasują do IS'a. Są wykonane z grubego weluru. Prezentują się naprawdę fest.

Na zimę też zostaję z nimi. I tak nie wsiadam do auta z butami w śniegu :biggrin2:

Pzdr
kolunio
Lex user

Post by kolunio »

turkus wrote:O tych z Allegro zapomnijcie. Przeleżały w aucie jeden dzień, śmierdziały niemiłosiernie, jutro planuję wywalić je na balkon, może się wywietrzą. Ogólnie katastrofa. W witpolu rzeczywiście nie mają gumowych, w tej drugiej firmie, do której strony link jest w wątku, trochę ryzykownie kupować, bo są robione na zamówienie i nie można zwrócić.
A jak wyglada spasowanie tych dywanikow w aucie, to ze smierdza to nic po jakims czasie przestana ;)
tmx89
Lex Driver
Model Lexusa: IS200

Post by tmx89 »

Dawid0ss wrote:Ja od siebie mogę z czystym sumieniem polecić dywaniki poniższej firmy

http://www.adaszo.pl/

Kupiłem u nich kilka miesięcy temu welurowe. Można poprosić o zapasowy dywanik kierowcy. Zapłaciłem 190 zł za komplet + dodatkowy kierowcy. Dywaniki idealnie pasują do IS'a. Są wykonane z grubego weluru. Prezentują się naprawdę fest.

Na zimę też zostaję z nimi. I tak nie wsiadam do auta z butami w śniegu :biggrin2:

Pzdr
Ja sie wlasnie waham miedzy tymi z adaszo.pl a tymi http://allegro.pl/dywaniki-welurowe-12m ... 54390.html
Chodzi mi przedewszystkim o grubosc zeby byly jak najwyzsza i o to zeby trzymaly sie jakos :)
Image
Image
turkus
Lex Driver

Post by turkus »

Spasowanie spoko, przod jest ok a tyl troche za duze, ale w sumie to dobrze bo mozna zaslonic lepiej brzegi. Guma wyglada w porzadku, tyle ze smierdzi.
kolunio
Lex user

Post by kolunio »

Turkus możesz przesłać linka do aukcji gdzie dokładnie zakupiła, chyba sobie też zamówię na zimę ;) a może zapodasz jeszcze jakimś foto jak to leży w aucie...
Pozdr
turkus
Lex Driver

Post by turkus »

O rany, to musze je jeszcze raz do auta wrzucic... No dobraaaaa, jakos w weekend sie postaram. A sprzedawca ma nick dywaniki01. Nie polecam, ale jak jestescie twardzi to moze wytrzymacie :)
Post Reply

Return to “IS”