Dywaniki
- turkus
- Lex Driver
- Model Lexusa: is 300 SC
Re: Dywaniki
Ja nabyłam te z Allegro, jutro wysyłka, dam znać jak dotrą. 79 z przesyłką, nie spodziewam się rewelacji, ale z drugiej strony to tylko kawałek gumy. A z trzeciej plucha się zaczęła 

- kolunio
- Lex user
- Model Lexusa: is200
- givenchy30
- Lex user
- Model Lexusa: GS300 MK III
Czekamy na fotki dywaników. Jestem także zainteresowany takim posłaniem pod nózki:)
- turkus
- Lex Driver
O tych z Allegro zapomnijcie. Przeleżały w aucie jeden dzień, śmierdziały niemiłosiernie, jutro planuję wywalić je na balkon, może się wywietrzą. Ogólnie katastrofa. W witpolu rzeczywiście nie mają gumowych, w tej drugiej firmie, do której strony link jest w wątku, trochę ryzykownie kupować, bo są robione na zamówienie i nie można zwrócić.
- Dawid0ss
- Lex Master
- Model Lexusa: Lexus GS450h mk3
Ja od siebie mogę z czystym sumieniem polecić dywaniki poniższej firmy
http://www.adaszo.pl/
Kupiłem u nich kilka miesięcy temu welurowe. Można poprosić o zapasowy dywanik kierowcy. Zapłaciłem 190 zł za komplet + dodatkowy kierowcy. Dywaniki idealnie pasują do IS'a. Są wykonane z grubego weluru. Prezentują się naprawdę fest.
Na zimę też zostaję z nimi. I tak nie wsiadam do auta z butami w śniegu
Pzdr
Kupiłem u nich kilka miesięcy temu welurowe. Można poprosić o zapasowy dywanik kierowcy. Zapłaciłem 190 zł za komplet + dodatkowy kierowcy. Dywaniki idealnie pasują do IS'a. Są wykonane z grubego weluru. Prezentują się naprawdę fest.
Na zimę też zostaję z nimi. I tak nie wsiadam do auta z butami w śniegu

Pzdr
- kolunio
- Lex user
A jak wyglada spasowanie tych dywanikow w aucie, to ze smierdza to nic po jakims czasie przestanaturkus wrote:O tych z Allegro zapomnijcie. Przeleżały w aucie jeden dzień, śmierdziały niemiłosiernie, jutro planuję wywalić je na balkon, może się wywietrzą. Ogólnie katastrofa. W witpolu rzeczywiście nie mają gumowych, w tej drugiej firmie, do której strony link jest w wątku, trochę ryzykownie kupować, bo są robione na zamówienie i nie można zwrócić.

- tmx89
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS200
Ja sie wlasnie waham miedzy tymi z adaszo.pl a tymi http://allegro.pl/dywaniki-welurowe-12m ... 54390.htmlDawid0ss wrote:Ja od siebie mogę z czystym sumieniem polecić dywaniki poniższej firmy
Na zimę też zostaję z nimi. I tak nie wsiadam do auta z butami w śniegu![]()
Pzdr
Chodzi mi przedewszystkim o grubosc zeby byly jak najwyzsza i o to zeby trzymaly sie jakos

- turkus
- Lex Driver
Spasowanie spoko, przod jest ok a tyl troche za duze, ale w sumie to dobrze bo mozna zaslonic lepiej brzegi. Guma wyglada w porzadku, tyle ze smierdzi.
- kolunio
- Lex user
- turkus
- Lex Driver
O rany, to musze je jeszcze raz do auta wrzucic... No dobraaaaa, jakos w weekend sie postaram. A sprzedawca ma nick dywaniki01. Nie polecam, ale jak jestescie twardzi to moze wytrzymacie