Staliśmy na samym wjeździe, więc można nas było bez problemu zobaczyć z tył i z przodu, od 20:00 stał IS i GS, później dojechał jeszcze kolejny IS. Wiec nie wiem jak się rozglądałeś że nas nie widziałeś:::JanG23::: wrote:hmm
byłem nikogo nie widziałem ;/
za to jak zwykle taki multum trzody że .....
nie wiem czy to dobry pomysł na cargo w takich godzinach
bardziej kameralnie bez kłopotów i konkretniej jest na parkingu w tygodniu
mi tam odpowiadało na blue city a ze względu że tak zaczeło pizgać z deczka to może na przedostatnim poziomie gdzie nikogo nie ma - za to jest dach
co ogół na takową propozycję?
Widziałem ISa (WWL****) I GSa z logo TRD na błotniku, brakowało mi jednak jakiś właścicieli przy tych autach (zaparkowałem kawałek dalej 430tką i zrobiłem 'by foot' rundę). Pobyłem chwilę przy lexach i stwierdziłem, że chyba nie uda mi się wyłuskać klubowiczów z tłumu napalonych bmw-fanów więc wróciłem do Piaseczna.dS wrote:Staliśmy na samym wjeździe, więc można nas było bez problemu zobaczyć z tył i z przodu, od 20:00 stał IS i GS, później dojechał jeszcze kolejny IS. Wiec nie wiem jak się rozglądałeś że nas nie widziałeś:::JanG23::: wrote:hmm
byłem nikogo nie widziałem ;/
za to jak zwykle taki multum trzody że .....
nie wiem czy to dobry pomysł na cargo w takich godzinach
bardziej kameralnie bez kłopotów i konkretniej jest na parkingu w tygodniu
mi tam odpowiadało na blue city a ze względu że tak zaczeło pizgać z deczka to może na przedostatnim poziomie gdzie nikogo nie ma - za to jest dach
co ogół na takową propozycję?Byłeś może zieloną Acurą Legend ?
A uważasz, że co zrobiłem - runda od wjazdu gdzie staliście do końca, oczko na zamkniętym odcinku, wyjazd z cargo, przedmuchanie cylinderków na Wirażowej, wjazd na cargo (nadal nikogo, albo tak bardzo się przebraliście w dresy, że nie odróżniłem od bmw-teamudS wrote:To musiałeś na złą chwile trafić bo przez większość czasu staliśmy przy autach, trzeba było się przetoczyć przez plac "on wheels" to na pewno byśmy cię dostrzegli bo tak z gęby to ja kojarzę tylko kilka osób
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest