Spoty Warszawa !!! 7 maj - Salon na Puławskiej

Organizujesz spot w swoim regionie ? napisz nam o nim
Post Reply
Ralfx
Lex Master
Model Lexusa: GS430

Re: Spotkanie grupy z Warszawy i okolic - 04.08.2011 godz 19

Post by Ralfx »

Maniek też był i nas nie znalazł :P Ja dotarłem troche późno i bez auta, ale jakos nie miałem problemów żeby zauważyć Lexusy :) W pierwszym poście jest mój nr telefonu jak ktoś nie może nas odnaleźć. Nawet jeśli mnie nie ma na spocie to mogę pomóc i podać numer do kogoś kto jest na miejscu ;)
Image Dołącz do Lexus-Forum na facebook.com/lexus-forum
dS
Lex Master

Post by dS »

:::JanG23::: wrote:hmm
byłem nikogo nie widziałem ;/
za to jak zwykle taki multum trzody że .....
nie wiem czy to dobry pomysł na cargo w takich godzinach
bardziej kameralnie bez kłopotów i konkretniej jest na parkingu w tygodniu
mi tam odpowiadało na blue city a ze względu że tak zaczeło pizgać z deczka to może na przedostatnim poziomie gdzie nikogo nie ma - za to jest dach
co ogół na takową propozycję?
Staliśmy na samym wjeździe, więc można nas było bez problemu zobaczyć z tył i z przodu, od 20:00 stał IS i GS, później dojechał jeszcze kolejny IS. Wiec nie wiem jak się rozglądałeś że nas nie widziałeś :bor: Byłeś może zieloną Acurą Legend ?
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
maniek_ls400
Lex Master
Model Lexusa: W221 S500

Post by maniek_ls400 »

dS wrote:
:::JanG23::: wrote:hmm
byłem nikogo nie widziałem ;/
za to jak zwykle taki multum trzody że .....
nie wiem czy to dobry pomysł na cargo w takich godzinach
bardziej kameralnie bez kłopotów i konkretniej jest na parkingu w tygodniu
mi tam odpowiadało na blue city a ze względu że tak zaczeło pizgać z deczka to może na przedostatnim poziomie gdzie nikogo nie ma - za to jest dach
co ogół na takową propozycję?
Staliśmy na samym wjeździe, więc można nas było bez problemu zobaczyć z tył i z przodu, od 20:00 stał IS i GS, później dojechał jeszcze kolejny IS. Wiec nie wiem jak się rozglądałeś że nas nie widziałeś :bor: Byłeś może zieloną Acurą Legend ?
Widziałem ISa (WWL****) I GSa z logo TRD na błotniku, brakowało mi jednak jakiś właścicieli przy tych autach (zaparkowałem kawałek dalej 430tką i zrobiłem 'by foot' rundę). Pobyłem chwilę przy lexach i stwierdziłem, że chyba nie uda mi się wyłuskać klubowiczów z tłumu napalonych bmw-fanów więc wróciłem do Piaseczna.
Proponuję następne spotkanie : wcześniej i w bardziej klimatycznym miejscu (bez stad półpijanych kolesi podjaranych paloną gumą)..
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
dS
Lex Master

Post by dS »

To musiałeś na złą chwile trafić bo przez większość czasu staliśmy przy autach, trzeba było się przetoczyć przez plac "on wheels" to na pewno byśmy cię dostrzegli bo tak z gęby to ja kojarzę tylko kilka osób :sarcastic:
:::JanG23:::
Lex user
Model Lexusa: LS 430 '01 (UCF30)

Post by :::JanG23::: »

mój legend jest szary rejestry na WI;P
widziałem na placu (tam gdzie palili gumy) jeszcze jednego legenda na WK obszedłem cały plac palących gumy - faktycznie nie obczaiłem tego parkingu przy wjeździe 1 (2 wjazd to ten po przejechaniu pod wiaduktem) a stałem w tej ślepej alejce prowadzącej pod światła
no a potem spotkałem 2 grupki znajomych i skończyło się jak zwykle w saharze na kebabie ;P
na następny raz obiecuję poprawę i dokładnie przeszukam teren ;D
Image
Sesil
Lex user
Model Lexusa: LS400 1990, Supra mk2 1986 UZ VVTi

Post by Sesil »

Jeśli macie jeszcze ochotę na Cargowe spoty to grupa Supra-Team zaprasza w czwartki od 21 (niedziela to już totalna masakra :))
Zawsze jest kilka Supr, Celic i innych toyotowych wynalazków, stoimy w spokojnym miejscu na końcu parkingu przy wjeździe nr 1 pod tzw. lasem :) W ostatni czwartek po 22 było już pusto, kameralnie i bez kolejek do szybkiego pęta :)

Osobiście chętnie pogłaskam LS430 do którego nieśmiało się przymierzam :)

Pozdr
maniek_ls400
Lex Master
Model Lexusa: W221 S500

Post by maniek_ls400 »

dS wrote:To musiałeś na złą chwile trafić bo przez większość czasu staliśmy przy autach, trzeba było się przetoczyć przez plac "on wheels" to na pewno byśmy cię dostrzegli bo tak z gęby to ja kojarzę tylko kilka osób :sarcastic:
A uważasz, że co zrobiłem - runda od wjazdu gdzie staliście do końca, oczko na zamkniętym odcinku, wyjazd z cargo, przedmuchanie cylinderków na Wirażowej, wjazd na cargo (nadal nikogo, albo tak bardzo się przebraliście w dresy, że nie odróżniłem od bmw-teamu :mda: ) , wtedy zaparkowałem 150m od lexów, podszedłem do ISa stwierdziłem brak ownera więc powrót do mojego silvera i start do domq)
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
dS
Lex Master

Post by dS »

to jakieś ślepaki z nas, 8 gał patrzyło i żaden nie widział :down: , zapisz sobie nr Ralfa on ma chyba nr do każdego więc jak nie on to do kogoś odeśle kto jest obecny
Ralfx
Lex Master

Post by Ralfx »

Sesil, a spotykacie się tam co tydzień? Jakoś was nigdy nie widziałem. Pare razy sie wybierałem bo coś na forum pisaliście, ale też wybrać się nie mogłem. Jak przyjedziesz swoim mk2 to chętnie oblukam :D
Image Dołącz do Lexus-Forum na facebook.com/lexus-forum
Sesil
Lex user
Model Lexusa: LS400 1990, Supra mk2 1986 UZ VVTi

Post by Sesil »

Słabo patrzyłeś :)
Jesteśmy zawsze w tym miejscu:
Image

W ten czwartek jestem i zapraszam do oględzin z wzajemnością oczywiście, to już raczej ostatnie spoty na świeżym powietrzu w tym sezonie :)
Post Reply

Return to “Spoty Regionalne”