Zakup nowego lexusa RX 450 h+
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: RX450h+
Re: Zakup nowego lexusa RX 450 h+
Witam wszystkich, zaraz będę zamawiał swoją sztukę, przesiadam się po 12 latach używania wielu BMW, ostatni x3LCI. Mam ochotę na więcej komfortu i święty spokój. Wersja Omote.. , z dachem panoramicznym, wnętrze białe - i tutaj moje pierwsze pytanie, jak ta skóra zachowuje się z biegiem czasu ? ( dbam jak wariat o swoje zabawki, więc profesjonalne studia detailingu nie są mi obce ) czystość będzie zachowana. Chodzi mi o pęknięcia/przetarcia itd. Drugie pytanie - wstawki Bambusowe czy czarne drewno ? Bambus na zdjęciach bardziej mi się podoba, ale znalazłem opinie że to plastik, a nie drewno/sklejka ?
-
- Lex user
- Model Lexusa: RX 450h+
Ja bym białych skór nie brał. Miałem na testach takiego i wstawki z alcantary wyglądały jakby były brudne a nie były.Wstawki chyba są z bambusa pomimo że wygladaja jak plastik. (mam zdjęcia przesuwanej klapki na konsoli srodkowej z 3 samochodóŵ i kazda ma inny wzór) i na pewno lepiej wygladaja w zestawieniu z białą tapicerka. Osobiscie mam czarne skóry i wstawli z bambusa i mi sie to połaczenie podoba
-
- Nowy lex user
też się tego boje, zabezpieczę fotele oraz te wstawki z alkantary "ceramiką", od lat miałem/mam czarne/ciemne wnętrza, chcę odmiany, dlatego się decyduje na biały środek, ( zastanawiam się tylko czy ta skóra jakoś szybko nie pęka/marszczy lub się przeciera, na białym momentalnie będzie widać wszystko ) A co do dekorów bambusowych - wykończenie na krawędziach dziwnie wygląda, jakby odlew z plastiku, dlatego pytam. Białe skóry i bambus na zdjęciach wygląda obłędnie, w salonie nie mieli ani białych skór ani tych dekorów w żadnym demo car.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: RX
No właśnie. Dlaczego RX wszędzie daje czarną podsufitkę? Jasna jest tylko z jasnymi fotelami. Osobiscie boję się jasnych foteli a czarna podsufitka wydaje mi się przygnębiająca, zawszd miałem jasną. 500h nawet nie oferuje jasnych wersji.
-
- Lex Master
- Model Lexusa: 350h
Ktoś się orientuje jak teraz wyglądają upusty na 450h+ ?
350h omotenashi
26.11.2021 - zamówienie
12.05.2023 - odebrany
26.11.2021 - zamówienie
12.05.2023 - odebrany
-
- Nowy lex user
ja dostałem upust na flotę z 515 na 398